HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.02.2025 17:20
Sırrı Süreyya Öder ayrıca Abdullah Öcalan'ın özel notunu paylaştı
İmralı Heyetinden Önder, Öcalan'ın ilettiği notu sözlü olarak ekleyerek, "Bu perspektifi ortaya koyarken şüphesiz pratikte silahların bırakılması ve PKK’nin kendini feshi, demokratik siyaset ve hukuki boyutun tanınmasını gerektirir" dedi.
-
27.02.2025 17:02
DEM Parti İmralı heyeti 'Abdullah Öcalan'ın çağrı mesajını' açıkladı; devlet ve toplumla bütünleşme için kongrenizi toplayın ve karar alın; tüm gruplar silah bırakmalı ve PKK kendini feshetmelidir!
DEM Parti'nin İmralı heyeti Abdullah Öcalan ile yaptığı görüşme sonrası açıklama yaptı. Abdullah Öcalan'ın çağrı metni okunuyor. Kürtçe metni Ahmet Türk ve Türkçe metni Pervin Buldan okudu.
-
23.01.2025 15:46
DEM Parti'den İmralı heyetinin ikinci görüşmesi hakkında açıklama yapıldı
DEM Parti İmralı heyetinin ikinci görüşmesi hakkında resmi sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. DEM Parti heyetinde, ilk görüşmede olduğu gibi, İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve Van Milletvekili Pervin Buldan yer aldı.
-
22.01.2025 09:43
DEM Parti İmralı heyeti, Abdullah Öcalan ile ikinci görüşmeyi gerçekleştirdi
Bakanlığın onayının ardından heyet, İmralı Adası'nda Öcalan ile ikinci kez görüşmek için yola çıktı. Heyette, ilk görüşmede olduğu gibi, İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve Van Milletvekili Pervin Buldan yer aldı. Görüşme sona erdi.
-
08.01.2025 09:56
Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan; 2024'te Emeklinin Başına Gelen 2025'te Ailenin Başına Gelmesin!
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Ülkenin temel sorunlarına yönelik kapsamlı bir değerlendirme yapan Arıkan, gündemin sıcak başlıklarını ele aldı.
-
07.01.2025 13:35
Özgür Özel; 'Açsın, yoksulsun, işsizsin ama zafer büyük Suriye'ye sevinmelisin; sanki Türkiye 200 milyar dolar kaybetmemiş'
CHPGenel Başkanı Özgür Özel TBMM'de, partisinin haftalık grup toplantısında konuştu; Saadet Partisine geçmişti. Şimdi tekrar aramıza döndü. Hoşgeldin Ali Fazıl Kasap. Deva, Gelecek ve Saadet Partisinin yeni grubu hayırlı olsun.
YAZARLARIMIZ