HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.03.2025 13:00
Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı aday adaylık çalışmasının ilk toplantısını İzmir'de yaptı; Onlara sandığı göstereceğiz!
CHP’nin ön seçimdeki Cumhurbaşkanı adayı, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ön seçime yönelik buluşmalarına İzmir’den başladı.
-
08.03.2025 10:42
Dilek İmamoğlu; Kadın hakları mücadelesi kimsenin vicdan aklama aracı, imaj yaratma malzemesi değildir, olamaz!
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “İlham Veren Adımlar Buluşması" etkinliğinde, projenin fikir öncüsü akademisyen ve sivil toplum gönüllüsü Dr. Dilek Kaya İmamoğlu ile TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu birer konuşma yaptı.
-
07.03.2025 09:25
Özgür Özel'den canlı yayında Oğuz Kaan Salıcı'ya Adnan Beker cevabı; 39 milletvekili verilirken kalemi elinde tutan arkadaş dönmüş laf ediyor!
Özgür Özel, katıldığı canlı yayında; Adnan Beker’in CHP’ye katılımının ardından Mansur Yavaş tarafından yapılan değerlendirmeleri de yorumladı; "Altı ay önce de Mansur Bey ‘Adnan Beker gelebilir’ demişti bana."
-
05.03.2025 13:26
Erdoğan, İlham Aliyev ile birlikte Iğdır-Nahçıvan Doğal Gaz Boru Hattı açılışını yaptı
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte Iğdır-Nahçıvan Doğal Gaz Boru Hattı’nın açılış törenine Cumhurbaşkanlığı Külliyesinden canlı bağlantıyla katıldı.
-
05.03.2025 10:33
Zelensky, Trump ile Barış İçin Müzakereye Hazır: 'İşleri Düzeltme Zamanı Geldi'
Ukrayna Devlet Başkanı Zelensky, Donald Trump ile barış görüşmeleri yapmak için hazır olduğunu belirterek, "İşleri düzeltme zamanı geldi" açıklamasında bulundu ve savaşın sona ermesi için atılacak adımları sıraladı.
-
05.03.2025 09:34
Gökhan Günaydın açıkladı; Ekrem İmamoğlu'nun ifadesi başladı ilk soru, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde okudunuz mu?
CHP TBMM Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın canlı yayında açıkladı; Ekrem İmamoğlu 3 avukatı ile ifade vermeye gitti. Yanında bir tek milletvekili yok. Saat 09:05'de ifadesi başladı. ilk soru Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde okudunuz mu?
-
04.03.2025 13:40
Özgür Özel: Asgari Ücretli, Emekli Bir Lokma Et İçin Buz Gibi Havada Bekliyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; Ankara’nın biraz önce ayrı ayrı anons edilen tüm odalarının çok önemli kuruluşlarının başkanlarının yol arkadaşlığı ile birlikte buraya gelmiş olan sevgili Adnan Beker baba evine katılmak üzere burada."
YAZARLARIMIZ