HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.01.2025 15:10
CHP Sözcüsü Av. Deniz Yücel; 'İmamoğlu’nun açıklamalarından suç çıkarmak, suç uydurmaktır'
Cumhuriyet Halk Partisi MYK, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında bugün parti genel merkezinde toplandı. MYK toplantısının ardından CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, toplantının gündemine dair basın toplantısı düzenledi.
-
26.01.2025 07:00
Grand Kartal Otel ve Gazelle Resort & Spa Otel'den sorumlu 15 kişi tutuklandı
78 vatandaşımızın yangında hayatını kaybettiği Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel'in sahibi Halit Ergül'ün diğer oteli Gazelle Resort & Spa Otel'de çalışan 11 kişinin gözaltına alındı. Şüphelilerden 6'sı daha tutuklandı.
-
25.01.2025 17:16
Erdoğan partisinin Eskişehir kongresinde konuştu; Yargı, 78 canımızın yitip gitmesine sebep olanlardan bunun hesabını soracaktır!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen AKP Eskişehir 8. Olağan İl Kongresi’ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
25.01.2025 12:25
Erdoğan Van il kongresinde konuştu; Türk, Kürt, Zaza, Alevi, Sünni ayrımı yapmadan tüm Türkiye'yi bir bütün olarak kucaklayacağız!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nur Tatar Spor Salonu’nda düzenlenen AKP Van 8. Olağan İl Kongresi’ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
25.01.2025 00:42
Erdoğan AK Parti Malatya il kongresinde konuştu; Enflasyonu indirecek reçeteleri kararlılıkla uyguluyoruz!
Millet olarak Bolu Kartalkaya'da bir otelde çıkan yangında yitirilen canların derin üzüntüsünün yaşandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, aralarında aile dostlarının evlatlarının ve torunlarının olduğu 78 vatandaşa Allah'tan rahmet niyaz etti.
-
24.01.2025 20:07
Grand Kartal Otel yangını nedeni ile otel sahibi Halit Ergül ve damadı Emir Aras tutuklandı
Bolu, Kartalkaya otel yangını faciasında Grand Kartal Otel'in sahibi Halit Ergül ve damadı Emir Aras tutuklandı. 78 kişinin can verdiği yangın felaketine ilişkin yürütülen soruşturmada 2 kişi daha gözaltına alındı. Toplam gözaltı sayısı 14'e çıktı.
-
24.01.2025 00:31
Zaten siyasetin daniskası, ne aleti?
Çiğdem Toker; Ey adımıza karar alıcılar: Bu memlekette yıllardır, depremlerde, sellerde, demiryollarında, madenlerde, inşaatlarda, derdi imanı para olanların ve onların çürüttüğü sistemin arızaları sonucunda binlerce suçsuz günahsız vatandaş ölmemiş gibi davranmayın!
YAZARLARIMIZ