HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.07.2024 12:00
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tulay Hatımoğulları Oruç; DEM Parti olarak, emekli maaşının yoksulluk sınırının yarısı kadar olması gerektiğinin altını çizdik!
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tulay Hatımoğulları Oruç, en düşük emekli aylığının 12 bin 500 lira olarak açıklanmasını eleştirdi.
-
09.07.2024 13:50
Özgür Özel; Emeklilere, çalışana, esnafa, çiftçiye hakkını vereceksin, ya zam oacak ya seçim!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, vatandaşları, hayat pahalılığına karşı maaşlarda iyileştirme yapmak yerine yeni zamlarla yükünü artıran iktidara tepki göstermeye davet etti.
-
08.07.2024 08:12
İki saatlik OYAK tartışması
Barış Terkoğlu; Kim haklı kim haksız kararı belki OYAK üyeleri belki mahkeme verecek. Ancak ekonomi bu kadar kötü olmasaydı, kurumlar siyasi etkiye bu kadar açık olmasaydı, devlet herkese hak ettiği sosyal refahı sağlasaydı, bu tartışma elbette olmayacaktı.
-
26.06.2024 11:54
Müsavat Dervişoğlu; 'Hükümet, her bir emeklimize geçen bir yıl için 96 bin 824 lira borçludur'
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasına, Mardin ve Diyarbakır'daki anız yangınında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek başladı.
-
25.06.2024 13:40
Özgür Özel: 'Zammı söke söke almak için… bütün geçinemeyenleri Gebze’ye bekliyoruz'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Grup Toplantısında gündemdeki çok sayıda konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Özel, eski Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan’a parti rozeti taktı.
-
24.06.2024 19:30
CHP Sözcüsü Av. Deniz Yücel; 'Diyanet İşleri Başkanı resmen lüks otomobil koleksiyonu yapıyor. Diyanet 5 yıldızlı otellerde etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, MYK gündemini kamuoyu ile paylaştı. Yücel; Ülkede yangın çıkıyor, iktidara mensup tek bir kişi bile üzerine alınmıyor.
-
24.06.2024 16:30
CHP'nin gölge Maliye Bakanı Yalçın Karatape: '4 Saatin sonunda acı reçeteyi vatandaşa çıkaran anlayışlarında bir değişim iradesi olmadığını gördük'
CHP Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan Sorumlu Gölge Bakanı Yalçın Karatepe, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile 4 saat 15 dakika süren görüşmesinin ardından CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi.
YAZARLARIMIZ