HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.06.2024 12:32
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; UMREK kodunu kaldırarak yeni maden facialarına davetiye çıkaran kanunu AYM'ye taşıdık!
CHP’li Günaydın, yüzen LNG tesisleri ve doğalgaz depolama tesislerinde kanuni hiçbir ölçüt öngörülmeksizin Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'na yetki verildiğine dikkat çekti.
-
07.06.2024 00:00
Erdoğan; Özbekistan’daki Türk yatırımlarının her geçen gün artmasından memnuniyet duyuyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki baş başa görüşmeleri ve Türkiye-Özbekistan İş Forumu'nun ardından ortak basın toplantısı düzenlendi.
-
01.05.2024 08:30
TBMM Genel Kurulunda Enerji alanında düzenlemeler içeren Maden Kanunu teklifinin bazı maddeleri kabul edildi
Enerji alanında düzenlemeler içeren Maden Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin, 8 maddeden oluşan birinci bölümü, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
-
22.04.2024 23:00
Erdoğan; Irak ile ilişkilerimizi, ortak çıkarlarımızı gözeterek ilerletme yönünde güçlü siyasi iradeye sahibiz
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es Sudani ile gerçekleştirdiği baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından bir basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.
YAZARLARIMIZ