HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.10.2024 14:55
Ulaş Karasu: 'İktidarın gücü sadece gurebaya yetiyor'
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı incelemede, hesapsızca verilen geçiş garantileriyle köprü ve otoyollarla sermayelerine sermaye katan 44 özel şirketten sadece yedisinin vergisini ödediği 37’sinin zarar beyan ettiği belirlendi.
-
14.10.2024 18:03
Deniz Yücel: Hizbullah artığı HÜDA PAR’ın Anayasa’nın ilk dört maddesine kimlerden cesaret alarak dil uzattığını anlıyoruz!
CHP MYK, bugün saat 13.20’de Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplandı. CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, MYK toplantısı devam ederken toplantının gündemine ilişkin basın toplantısı düzenledi.
-
05.10.2024 12:44
Kemal Kılıçdaroğlu: Yeni bir süreci inşa etmeliyiz
CHP'nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da "ekonomi ve siyaset" konulu bir panelde konuştu. CHP’nin devleti kuran ve bir mücadele içinde ortaya çıkan bir parti olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Yeni bir süreci inşa etmeliyiz” dedi.
-
01.10.2024 19:04
Erdoğan; 'Adalet ve güvenlik hizmetlerimizin standardını daha da yükselteceğiz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeni anayasanın kutuplaştırıcı değil uzlaştırıcı, ayrıştırıcı değil birleştirici, yasakçı değil özgürlükçü olması, farklılıklarda değil ortak noktalarda buluşturması temel ve sarsılmaz ilkemizdir." dedi.
-
18.09.2024 22:21
Kemal Kılıçdaroğlu; Yerel seçimlerde yıllardır yaptığımız çalışmalarımızın ürününü aldık. Normalleşme halkla olur, halkı karşınıza alarak olmaz!
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tv100'de Taksim Meydanı programına konuk oldu. Kılıçdaroğlu, programda Gürkan Hacır ve Kübra Par'ın sorularını yanıtlıyor.
-
18.09.2024 18:53
CHP Sözcüsü Av. Deniz Yücel MYK açıklamasında; 'Vatandaşın kursağındaki ekmeğe el uzatıyorsunuz ama iş kendinize gelince lüksünüzden, şatafatınızdan vazgeçmiyorsunuz'
Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Deniz Yücel: “HÜDA PAR Genel Başkanının Yaptığı Hadsiz, Küstahça, Meydan Okuyan Açıklamalarına En Üst Perdeden Tepkiler Geldi; Erdoğan Açıklama Yapmaya Mecbur Kaldı”
YAZARLARIMIZ