HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
09.03.2025 09:17
Devlet Bahçeli; İmralı tarafından 27 Şubat 2025 tarihinde yapılan tarihi çağrıya PKK’yla birlikte diğer uzantı ve iltisak halindeki örgütlerin riayet ve bağlılığı mecburidir!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 9 Mart 2025 Pazar günü Terörsüz Türkiye konulu yazılı basın açıklaması yayımladı.
-
08.03.2025 16:45
İktidara yakınlığı ile bilinen Yeni Şafak yazarı, Suriye'deki Alevi katliamını sahiplenip savundu!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Alevilere saldırıları endişe ile takip ediyoruz" sözlerini hedef alan Kılıçarslan, "Suriye devleti Nusayri teröristlerin 100’e yakınını telef etti ya. Ona içerlemiştir" ifadelerini kullandı.
-
08.03.2025 10:42
Dilek İmamoğlu; Kadın hakları mücadelesi kimsenin vicdan aklama aracı, imaj yaratma malzemesi değildir, olamaz!
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “İlham Veren Adımlar Buluşması" etkinliğinde, projenin fikir öncüsü akademisyen ve sivil toplum gönüllüsü Dr. Dilek Kaya İmamoğlu ile TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu birer konuşma yaptı.
-
08.03.2025 09:18
ÇYDD 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajında; Eşit ve Özgür bir toplum için mücadelemizi sürdürüyoruz!
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinden yapılan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajında; Kadın haklarını savunmak, sadece bireysel değil daha adil ve eşit bir geleceğe ulaşabilmek için toplumsal bir sorumluluktur.
-
07.03.2025 23:00
Özgür Özel'den iktidara Suriye çağrısı; Lazkiye ve çevresindeki Alevilere yönelen şiddetin sonucunda sivil kayıpların artması ve azınlıklara yönelik katliam endişesi bütün vatandaşlarımızda büyük bir kaygı yaratmaktadır!
Özgür Özel'den iktidara Suriye'de yaşanan Alevi Katliamına karşı çağrı; Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini bu konuda daha etkin davranmaya, sivil kayıpların önlenmesi için Şam yönetimi nezdinde sonuç alıcı girişimlerde bulunmaya davet ediyoruz.
-
07.03.2025 19:30
Gökhan Günaydın; Çerkezköy Belediyesi Halk Et Tesisinin açılışını gerçekleştirdik!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; “Çerkezköy Belediyemizin Halk Et tesisinin açılışını gerçekleştirdik. Kent Lokantası ve Halk Ekmek ardından Halk Et de, piyasa fiyatlarının yarısı üzerinden yurttaşımıza kıyma ve kuşbaşı sunacak.
YAZARLARIMIZ