HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.02.2025 16:16
TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve YİK Başkanı Ömer Aras birlikte polis eşliğinde ifade vermeye götürüldü!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün partisinin grup toplantısında TÜSİAD'ı hedef aldı; Yeni Türkiye'de haddinizi bileceksiniz. İş adamı derneği iseniz, iş adamı derneği gibi davranmayı öğreneceksiniz!
-
19.02.2025 12:40
Erdoğan'dan TÜSİAD'a; Demokrasimizin standartlarını yükselten, baskılara son veren, yasakları kaldıran bizim iktidarlarımızdır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan; TÜSİAD yönetiminin açıklamaları sonrasında emre amade uşak misali sıraya dizilen muhalefet figürlerini nazarı dikkate almıyoruz. Kraldan çok kralcı davrananların ederi, onlara sahiplerinin biçtiği değer kadardır.
-
18.02.2025 18:18
Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile ortak basın toplantısı yaptı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, baş başa ve heyetler arası görüşmeleri ile anlaşmaların imza töreninin ardından ortak basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.
-
18.02.2025 13:40
Özgür Özel, HÜDAPAR'ı işaret ederek sordu; Kimler kimlerle beraber Tayyip Bey?
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. O HÜDAPAR, bayrağa karşıdır, devlete karşıdır, Atatürk’e karşıdır, demokrasiden yararlanıp demokrasiyi ortadan kaldırmaya çalışmaktadır.
-
18.02.2025 08:00
24 yıl İmamoğlu’na, gazetecilere dokuzar yıl: Belirginleşen belirsizlikler
Orhan Bursalı; Önümüzdeki cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimine uzanan süreç, hep diyoruz ki belirsizliklerle dolu. Ama yaşadıklarımız, bu belirsizlikleri kısmen giderek parça parça belirginleştirmiyor mu?
YAZARLARIMIZ