HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.01.2025 09:55
Motosikletlilerin kaportası canlarıdır
Murat Ağırel; Avrasya Tüneli’ndeki artış korkunç. Daha önce motosikletliler için 60 TL olan Avrasya Tüneli geçiş ücreti, “yüzde 187” artışla 175 TL oldu. Bütün zam oranları yüzde 44 ile sınırlandırılırken Avrasya Tüneli’ne özel bu zam oranı yüzde 187 olarak belirlendi.
-
17.01.2025 20:55
Erdoğan; Biz işte buradayız. Gelin millet önünde kara kaplı defterleri ortaya serelim. Bakalım kimin yüzü kızaracak, kim yüzü ak olarak çıkacak?
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Konya 8. Olağan İl Kongresi’nde konuştu; "Sayın Özel başka yerlerde harami arayacağına kendisini fazla yormasın, yanındaki, yöresindeki şahıslara baksın."
-
17.01.2025 01:45
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı açıklamasında suç örgütü lideri olarak geçen Aziz İhsan Aktaş ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat tutuklandı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı açıklamasında suç örgütü lideri olarak geçen Aziz İhsan Aktaş ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat tutuklandı. Gözaltına alınan Bakan yardımcısı Aktaş'ın kardeşi Ahmet Aktaş adli kontrolle serbest.
-
15.01.2025 14:39
CHP'li Gürer; İade ürünlerden neden yalnız patatesin imhası paylaşıldı? Neden patates günah keçisi seçildi?
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: “Dünyanın başı pestisitle belada. Türkiye’den gidene iade var da Türkiye’nin ithal ettiği ürünlerin hepsi temiz mi.? Dünyadaki ülkeler farklı ülkelerden gelen ürünlerde de iade yapıyor? Ya Türkiye?”
-
15.01.2025 13:07
Ekrem İmamoğlu; Hep beraber ayağa kalkma zamanı. Beni istemeyene, hayatı bana dar etmeye çalışana ben buradan meydan okuyorum!
Ekrem İmamoğlu; Hep beraber ayağa kalkma zamanı. Büyükşehir Belediyesi’ne ve bana ulaşmak ise hedefiniz, benim yol arkadaşlarıma ve ailelerine çile çektirmenize, bahaneler yaratmanıza, ara yollar üretmenize gerek yok.
-
15.01.2025 09:10
Atatürk'ün İzmit basın toplantısı
Sinan Meydan; Mustafa Kemal Atatürk’ün 102 yıl önce yaptığı bu açıklamalar, 102 yıl sonra bugün Türkiye’nin en temel sorunlarına ışık tutacak, hatta çözüm olacak kadar güçlüdür. İşte Atatürk’ü “ölümsüz” yapan da onun bu tür çağını aşan “zamansız” düşünceleridir.
YAZARLARIMIZ