HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.09.2024 09:16
Dünya Düzeni değişir mi, BM görevini tamamladı mı?
Orhan Bursalı; Bir dizi etkin kuruluşun lideri diyor ki “ABD, Çin ve Rusya Güvenlik Konseyi’ni, yalnızca siyasi tiyatro sahnesi olarak kullanabilir veya yüksek gerilim dönemlerinde, aralıklı da olsa, kullanabilecekleri bir emniyet valfi olarak koruyabilirler”.
-
22.09.2024 17:20
Yankı Bağcıoğlu; Sahil Güvenlik Komutanlığının Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile Bağlarını Koparırsanız, Ciddi Milli Güvenlik Sorunları Yaşarız!
Cumhuriyet Hak Partisi Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın Deniz Kuvvetlerinden ayrılmasının milli güvenliğimizi tehlikeye attığını vurguladı.
-
17.09.2024 09:28
Kadem Özbay'dan Bakan Tekin'e; Eğitimde tasarruf olmaz! Çocuklarımızın geleceği, sağlığı ve güvenliği siyasi hesaplara kurban edilemez!
Eğitim-İş Sendikası: Okullarda gerekli hijyenin sağlanması, temizlik sorunlarının giderilmesi, okulların daha güvenli olması, iş gücü uyum protokolünün iptal edilmesi, temizlik ve güvenlik personeli ihtiyacının kalıcı kadro ile çözülmeli.
-
28.07.2024 00:43
Vergi ve Sosyal Güvenlik alanına ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM genel kurulunda kabul edildi
En düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya çıkarılmasını da içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
-
24.07.2024 10:40
Müsavat Dervişoğlu; Emekliye verilen zammın yıllık maliyeti 66 milyar lira. KKM garabetinin ülkemize maliyeti ise 2,7 trilyon lira. Yani Tam 41 katı!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Türkiye'de sahipsiz başıboş köpek sürüleri bir sorundur. Bir sağlık, güvenlik sorunudur. Ancak ölüm lafıyla değil, hayır lafıyla başlayacağız. Sonra da bu sorunun en makul çözümünü bulacağız." dedi.
-
22.07.2024 10:02
TBMM'de bu hafta, 9. Yargı Paketi görüşülürken AKP'nin verdiği teklife göre en düşük emekli aylığı 12 bin 500 liraya çıkarılacak!
TBMM Genel Kurulu, en düşük emekli aylığının 12 bin 500 lira olmasını da içeren vergi ve sosyal güvenlik alanına ilişkin kanun teklifi ile 9. Yargı Paketi'ni ele alacak.
-
18.07.2024 22:32
Vergi ve sosyal güvenlik alanına ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi plan ve bütçe komisyonunda görüşülüyor
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, en düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlandı.
YAZARLARIMIZ