HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
13.01.2025 19:40
Gökhan Günaydın; 'Adil bir yargılama ile gerçeklerin gün yüzüne çıkacağına inancımız tamdır ve bunun için yılmadan mücadele edeceğiz'
Gökhan Günaydın; Beşiktaş operasyonuna konu olan firma üzerinden Esenyurt Belediyemizi de sürece dahil ettiler. Gerçek ötesi zamanlarda yalanın sahibi olmaz mı?
-
12.01.2025 18:07
Erdoğan AKP Şanlıurfa il kongresinde yine Kılıçdaroğlu'nu unutmadı; Hitler özentisi siyaset yapanlara önce millet sandıkta dersini verdi, sonra da kendi partileri siyasetten bir daha geri gelmemek üzere defetti!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, GAP Arena Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen AKP Şanlıurfa 8. Olağan İl Kongresi’ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
10.01.2025 02:47
Genel Sağlık Sigortası'na ilişkin düzenlemeleri de içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi
Genel Sağlık Sigortası'na ilişkin düzenlemeleri de içeren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı.
-
10.01.2025 02:07
Bebek skandalında tek hastaneden 189 dava
Çiğdem Toker; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Adnan Ertem'in “SGK’nın yapabileceği çok fazla bir şey yok. Teftiş yapıyorsunuz, tespit ediyorsunuz ama 189 tane davayla karşı karşıya kalıyoruz” sözleri itiraf gibidir ve sistemden yapısal sorunlar olduğunu ortaya koymaktadır.
YAZARLARIMIZ