HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.02.2025 12:40
Erdoğan'dan TÜSİAD'a; Demokrasimizin standartlarını yükselten, baskılara son veren, yasakları kaldıran bizim iktidarlarımızdır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan; TÜSİAD yönetiminin açıklamaları sonrasında emre amade uşak misali sıraya dizilen muhalefet figürlerini nazarı dikkate almıyoruz. Kraldan çok kralcı davrananların ederi, onlara sahiplerinin biçtiği değer kadardır.
-
11.02.2025 10:37
DEM Parti Eş Başkanı Hatimoğulları: Dünyanın hiçbir yerinde tek taraflı barış olmaz, ey iktidar, senin barış planın nedir?
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tulay Hatımoğulları Oruç, ABD Başkanı Donald Trump'ın Gazze planına ilişkin "Coğrafyamızdaki insanların, batılı emperyal güçler için bir sinek kadar kıymeti yok. İşte biz o yüzden Orta Doğu barışını bu kadar savunuyoruz."
-
05.02.2025 03:13
Bu gıda kriziyle enflasyon mu düşer?
Çiğdem Toker; Türkiye’de tarımın girdi maliyetleri, düşük alım fiyatları gibi temel sorunları da ağırlaşarak sürüyor. 2025-2027 dönemini kapsayan 3 yıllık bitkisel üretim desteklerinde, mazot ve gübre desteği Cumhurbaşkanı Kararı ile tamamen kaldırıldı.
YAZARLARIMIZ