HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.09.2024 14:55
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğl; Unutulmamalıdır ki her güçlü devlet için 'Millî Savunma', hükümet değil bir devlet politikasıdır!
Yankı Bağcıoğlu; TCG PİRİREİS'in hizmete girişinin ardından bir durum değerlendirmesi yaparak, savunma sanayimizin karşılaştığı sorunlar ve alınması gereken derslerin değerlendirmesini zorunlu kılmaktadır.
-
02.09.2024 00:11
Hayvan hakları savunucularından 1 Eylül'de Yenikapı Mitingi: Yasayı geri çek!
Hayvan katliamının önünü açan ve katliam yasası olarak adlandırılan yasanın geri çekilmesi için hayvanseverler ve hayvan hakları savunucuları İstanbul Yenikapı Miting alanında ‘’Katliam Yasasına Hayır Mitingi’’ düzenledi.
-
01.09.2024 14:03
Özgür Özel; aklınızdan geçmeyen yetkileri bu tüzüğe koymak için gece gündüz gayret sarf ediyoruz!
Bir çıksa şimdi söylesin: Özgür Özel ya da bugün partiyi yönetenler ön seçime karşı diye. Ha hepsini örgütlenip hakim denetiminde yapalım. Yapalım şu sözü nasıl tutacaksınız? Kadınlara ve gençlere verdiğiniz sözü.
-
31.08.2024 15:00
Engin Altan Düzyatan'dan BM temsil açıklaması; Gönülden bir şeyler yapmanın tarafı olmaz, dünya hepimizin!
Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı'nda Türkiye'yi Engin Altan Düzyatan temsil edecek. Diğer ülke temsilcileri arasında bir tek Engin Altan Düzyatan'ın özgeçmişinin konuyla ilgili olmaması Türkiye'de gündem oldu.
-
30.08.2024 01:07
DPT yeniden açılabilir mi?
Çiğdem Toker; DPT o kadar ayakbağı olarak görünüyordu ki, bir çok kurumun işlevsiz hale getirilip kapatıldığı "partili cumhurbaşkanlığı"na geçiş bile beklenmedi. DPT, partili cumhurbaşkanlığna geçiş anahtarı olan 2017 referandumundan altı sene önce kapatıldı.
-
29.08.2024 11:41
İmamoğlu: Deprem bölgesinde zarar görmüş, sıkıntı yaşamış il, ilçe, belde, büyükşehir her birisiyle iş birliği yapacağız!
TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adıyaman Belediye Binası Temel Atma ve İBB destekleri ile tamamlanan Yaylakonak Köprüsü ile Gölbaşı Parkı Açılış Töreni’ne katıldı.
-
27.08.2024 13:46
Özgür Özel; Kimseden korkumuz, kimseye hak ettiği cevabı vermekten yoksun bir lugatımız, eğilecek bir santim boyumuz, geriye atacak bir adımımız, az konuşacak bir kelimemiz yok!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Kongre Merkezi’nde İstanbul İl Danışma Kurulu toplantısına katıldı. Özel, “Birileri bekliyor ki tartışacağız. Birileri bekliyor ki kendi içimize düşüp onların yakasını bırakacağız."
-
25.08.2024 18:33
Erdoğan Kabine açıklamasında; Orman yangınlarıyla etkin mücadele noktasında yapılması gereken ne varsa hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
YAZARLARIMIZ