HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.02.2025 13:00
Akif Hamzacebi; Partimizin sürekli olarak ''Cumhurbaşkanı Adayı''nı, ''aday belirleme yöntemi''ni konuşması CHP’nin enerjisini tüketmektedir!
Akif Hamzacebi'den Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine; Partimizin sürekli olarak “Cumhurbaşkanı Adayı”nı, “aday belirleme yöntemi”ni konuşması CHP’nin enerjisini tüketmektedir. Bu sorun Yönetmelik, Yönerge vs düzenlemesi ile de aşılamaz.
-
01.02.2025 17:12
Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Zeki Fidandal'dan Belediyelere Müjde!
Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Zeki Fidandal, vergiden muaf olan Tersanelerin, Havaalanlarının, Limanların içinde bulunan kazanç amaçlı işletilen işyerleri ve otoparklardan, Belediyelerin Emlak vergisi ve ÇTV alabileceklerini müjdeledi.
-
01.02.2025 15:06
Devlet Bahçeli'den teğmenler açıklaması: TSK Disiplin Kanunu’nun amir hükümlerinin tatbikiyle ayırma cezasının muhataplarına uygulanması doğru ve isabetli bir karardır!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “TSK Disiplin Kanunu Gereğince Ayırma Cezası Alan 5 Teğmen ve 3 Disiplin Amiri” hakkında açıklama yaptı.
-
31.01.2025 17:25
MSB, Teğmeneler açıklamasında 5 teğmeni ve 3 disiplin amirini Silahlı Kuvvetlerden ihraç ettiğini duyurdu
Kara Harp Okulu’ndaki kılıçlı yemin soruşturmasında teğmenler hakkında karar açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 5 teğmene ve 3 disiplin amirine "Silahlı Kuvvetlerden ayırma cezası" verildiğini açıkladı.
YAZARLARIMIZ