HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.01.2025 19:04
İBB başkanı İmamoğlu, İSKİ tarafından yapılacak ve 1 milyar 25 milyon liraya mal olması planlanan projenin temel atma törenine katıldı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin köklü kuruluşu İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), tarihi kentin kurulduğu Fatih’te yaşanan su taşkınları ve altyapı sorunlarını çözecek projenin temelini attı.
-
01.01.2025 21:03
Gökhan Günaydın yılın ilk gününde Esenyurt nöbetinde konuştu; Sadece Esenyurt’u değil bütün Türkiye’yi elinizden alacağız!
CHP'li Günaydın “Bir kaymakamı dokuz saatliğine vali yardımcısı yapacaksın sonra buraya kayyum olarak atayacaksın sonra o kaymakamın da ilk yapacağı iş oradan fotoğraf vermek olacak. Seçil de gel, seçil de…
-
01.01.2025 00:18
2025 bütçesi konteynırda
Çiğdem Toker; Madem ekonomi politikasını sağda solda anlatırken kemerlerin biraz da deprem harcamalarından dolayı sıkıldığını söyleyip duruyorsunuz, o zaman neden 100 binin üzerinde vatandaş, tahammülü giderek zorlaşan konteynırlarda yaşamaya mahkûm ediliyor.
-
30.12.2024 13:46
Ayşe Ateş'ten MİT Müsteşarı'na; Sinan’ın katillerinin azılı savunucuları iki yıldır kurumunuzun adını kullanarak kara propaganda yapıyor!
Ayşe Ateş'ten MİT Müsteşarı'na çağrıda bulundu; Kamu vicdanını yaralayan bir siyasi cinayete ilişkin iki yıldır kurumunuzun, adının kullanıldığı bu kara propaganda karşısında sessiz kalmasına anlam veremiyoruz.
YAZARLARIMIZ