HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.03.2025 13:11
İBB Başkanı İmamoğlu; İşsizliği ortaya koyan tablo ortada1780 kişilik kadroya 70 bin kişi başvurdu!
Sesli kayıt altına mülakatların şeffaf bir biçimde gerçekleştirildiği odayı ziyaret eden TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın X hesabından dün gece attığı mesaja sert tepki gösterdi.
-
17.03.2025 21:54
Trump; Yemen halkının nefret ettiği hain ve uğursuz haydutlar olan Husilerden gelen tüm saldırıların arkasında İran var!
ABD Başkanı Donald Trump, Husilerden gelen saldırılardan İran'ı sorumlu tutacaklarını açıkladı. Trump, "Husiler'den gelecek her türlü saldırı ya da misillemeye, büyük güç ile yanıt vereceğiz. İran sorumlu tutulacak ve sonuçları korkunç olacak" dedi.
-
17.03.2025 16:00
CHP Sözcüsü Deniz Yücel; Biz bu hafta sonu 'Gel Seç Tarihe Geç' diyoruz!
CHP Sözcüsü Yücel; Biz bu hafta sonu “Gel Seç Tarihe Geç” diyoruz. Bu hafta bununla tarihe geçeceklerin yanında; kumpaslarıyla, operasyonlarıyla, yargı tacizleriyle kimlerin tarihe geçeceğini hep birlikte göreceğiz!
YAZARLARIMIZ