HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.03.2025 10:23
DEM Parti Bakırhan'dan iktidara; İleriki dönemde bu çağrıya ne kadar destek verdiklerini söz ve eylemle ortaya koyacaklar!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DEM Parti heyetinin İmralı Adası'na ziyaret talebine ilişkin, "Heyetimiz başvuru yaptı. Gidilmesi, oradan bir mesaj getirilmesinin kimseye bir zararı yok. Sürece katkı sunar. Bunu umuyoruz, bekliyoruz." dedi.
-
17.03.2025 15:04
Azmi Karamahmutoğlu; Ümit Özdağ, bir vatansever, bir Atatürkçü ve bir Türk milliyetçisi olduğu için Cumhur İttifakı iktidarı tarafından tutuklatıldı!
Zafer Partisi Parti Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, Türkiye gündemini değerlendirdiği basın toplantısı düzenledi. Karamahmutoğlu; Genel Başkanımız yargı marifetiyle siyasetten alıkonuldu, el çektirildi. İki aydır hürriyetinden mahrum bırakılıyor.
-
17.03.2025 15:00
DEM Parti heyeti, AK Parti heyetini ziyaret etti
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile DEM Parti Grup Başkanvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den oluşan heyet, AK Parti TBMM Grup Başkanlığı'nı ikinci kez ziyaret etti.
-
16.03.2025 16:33
Devlet Bahçeli'den DEM ziyareti öncesi açıklama; PKK’yı kuran ve kumanda eden teröristbaşı Abdullah Öcalan, aynı zamanda örgütün kurucu önderidir!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 16 Mart 2025 Pazar günü DEM Parti Heyeti’nin Milliyetçi Hareket Partisi’ne Yapacağı İkinci Ziyareti Öncesinde yazılı basın açıklaması yaptı.
-
15.03.2025 00:10
Müsavat Dervişoğlu Adana'da konuştu: İster bilgi ister hesap vermek için buyursun Erdoğan’la konuşalım!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Bize bilgi vermesi gerekenler İmralı postacıları değildir. İster bilgi vermek için ister hesap vermek için kapımızı çalmak istiyorlarsa buyursun Erdoğan konuyu bizimle konuşsun.”
-
12.03.2025 11:00
Müsavat Dervişoğlu, Çayırhan Maden ve Termik Santrali’nin özelleştirilmesine; 'Değeri 160 milyar lira iken 20 milyar liraya peşkeş çekildi; Bu fakir milletten çaldıkları, haram olsun, zehir zıkkım olsun!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu, iki bayram ikramiyesinin toplamının da bir asgari ücrete eşit olmasını istedi ve Çayırhan santralinin özelleştirilmesine: “Haram, zıkkım olsun.” dedi.
YAZARLARIMIZ