HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.03.2025 07:47
İBB soruşturmasında garip bir detay
Murat Ağırel; O dönem savcılık belgeleri ve ifadeleri incelemiş, neticesinde “Kovuşturmaya yer yok” kararı vermiş. Bu kararı Uğur Güngör, Bakırköy Hâkimliği’ne itiraz etmiş. İtirazı inceleyen mahkeme, itirazı reddetmiş ve kararı da kesinleştirmiş.
-
24.03.2025 19:03
Erdoğan'dan İmamoğlu tepkisi açıklaması; Ekonomide de temelsiz ve suni bir dalgalanmaya sebep olmuştur. Mali disiplini güçlendirdik ve enflasyonu kontrol altına aldık!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
24.03.2025 15:10
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Saraçhane'de toplanacaklara mesaj; Alanda tek bayrak olmalı. Bu akşam hepinizi güler yüzle göreyim!
TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında yürütülen yolsuzluk davası nedeniyle tutuklu bulunduğu Silivri cezaevinden avukatları aracılığı ile sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
-
24.03.2025 14:40
CHP Sözcüsü Deniz Yücel: Vatandaşlarımızı Sindirmeye, Kriminalize Etmeye Hakkınız Yok!
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "CHP camilere" saldırıyor iddialarına yanıt vererek, "Güvenlik güçleri, Saraçhane’de toplanan, demokratik tepkisini gösteren gençleri, vatandaşlarımızı biber gazıyla ve tazyikli suyla süpürerek camiye sıkıştırmıştır."
-
23.03.2025 00:12
Erdoğan; Bizim belediyelerimiz yolsuzluktan yana olmayacak, bizim belediyelerimiz haksızlıktan yana olmayacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefet ne yaparsa yapsın biz sağduyuyu, sabrı ve sükûneti hiçbir zaman terk etmeyeceğiz. Bizim belediyelerimiz yolsuzluktan yana olmayacak, bizim belediyelerimiz haksızlıktan yana olmayacak."
-
23.03.2025 00:00
İstanbullular, Saraçhanede Ekrem İmamoğlu’na, yüzbinlerce insanın katılımıyla bir kez daha sahip çıktı
Evinden gözaltına alınan ve akşam saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edilen seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sahip çıkmaya devam etti.
-
21.03.2025 15:46
Erdoğan, Nevruz'da konuştu; CHP Genel Başkanının çağırdığı sokak unutmayın, çıkmaz sokaktır!
21 Mart Nevruz Günü Anma Programı’na katılan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörsüz Türkiye hedefiyle yürüttükleri çok boyutlu çalışmalarda bazı kritik eşikleri suhuletle geride bıraktıklarını belirtti.
YAZARLARIMIZ