HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.01.2025 08:01
İhale yolsuzluklarını araştıran savcılara açık mektup
Murat Ağırel; İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri AŞ yani İSBAK yetkilileri, AKP döneminde ihalesi yapılan “iTaksi projesi” kapsamında “araç içi kamera ve bilgisayar sistemi alım işi” için 2018 yılında düzenlenen ihalelerde usulsüzlük tespit etmişler.
-
20.01.2025 08:24
Kapansın tarikatlar kurtulsun Müslümanlar
Barış Terkoğlu; Tarikat bir yol. Sorarsanız sizi dünyadan alıp cennete götürüyor. Yolculuk biat ile başlıyor. Gelgelelim, Abdulbaki Erol öldü. Tarikatın duyurusuyla biatlar iptal oldu. Her müridin kendisine çocuklardan yeni bir şeyh seçmesi ve ona biat etmesi istendi.
-
17.01.2025 12:10
Gökhan Günaydın; Noterlik ve Dahiliye Memurları Kanunu’nu Anayasa Mahkemesi’ne taşıdık!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; Noterlik Kanunu, Dahiliye Memurları Kanunu ve 3 Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin iptali ve yürürlüklerinin durdurulması için Anayasa Mahkemesi'ne başvurduktan sonra basına açıklama yaptı.
-
15.01.2025 14:39
CHP'li Gürer; İade ürünlerden neden yalnız patatesin imhası paylaşıldı? Neden patates günah keçisi seçildi?
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: “Dünyanın başı pestisitle belada. Türkiye’den gidene iade var da Türkiye’nin ithal ettiği ürünlerin hepsi temiz mi.? Dünyadaki ülkeler farklı ülkelerden gelen ürünlerde de iade yapıyor? Ya Türkiye?”
YAZARLARIMIZ