HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
20.02.2025 19:19
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği; Barolar, hukuk devletinin ve yargı bağımsızlığının asli unsuru ve güvencesidir!
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak, ülkemizin Misak-ı Milli sınırları içinde üniter yapısını ve Anayasa’da belirtilen laik, demokratik ve sosyal hukuk devletini ödünsüz olarak savunmaya devam edeceğiz.
-
20.02.2025 00:05
TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve YİK Başkanı Ömer Aras'a 'yurt dışına çıkış yasağı' verilerek serbest bırakıldı!
Savcılık, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı Ömer Aras'ı yurt dışına çıkış yasağı talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilmişti.
-
19.02.2025 16:16
TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve YİK Başkanı Ömer Aras birlikte polis eşliğinde ifade vermeye götürüldü!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün partisinin grup toplantısında TÜSİAD'ı hedef aldı; Yeni Türkiye'de haddinizi bileceksiniz. İş adamı derneği iseniz, iş adamı derneği gibi davranmayı öğreneceksiniz!
-
14.02.2025 14:20
TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Ömer Aras; 'Ülke olarak moralimiz bozuk. Güven bunalımı yaşıyoruz' dedi. Resen soruşturma açıldı!
TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Ömer Aras'ın "Ülke olarak moralimiz bozuk. Güven bunalımı yaşıyoruz. Biliyoruz ki doğru politikalarla ülkemiz kalkınır ve vatandaşlarımız kendilerini mutlu ve huzurlu hisseder." dedi resen soruşturma başlatıldı.
-
11.02.2025 13:40
Özgür Özel: 'Milletin Seçim Takvimi Başlamıştır, Erken Seçimin Adayı Erken Açıklanır'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; Geçtiğimiz hafta perşembe günü Sayın Devlet Bahçeli’nin bir kalp kapakçığı operasyonu geçirdiğini sonra yapılan açıklamalardan öğrendik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.
YAZARLARIMIZ