HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.03.2025 17:53
TGC: RTÜK’ün Halk TV, NOW TV, Sözcü TV ve Tele1 TV’ye verdiği cezalar Anayasa’ya aykırıdır
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun 4 televizyon kanalına verdiği 7 ayrı cezayı ve Sözcü TV’ye getirilen 10 gün yayın durdurma cezasını kınayan bir açıklama yaptı.
-
27.03.2025 16:15
İmamoğlu'nu annesi ziyaret etti; Oğlum, halkını seviyor, halk da onu seviyor. Bir an evvel evladımın çıkmasını istiyorum!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun annesi Hava İmamoğlu, Silivri ziyareti sonrası açıklama yaptı; "Evladımın görevi devlete hizmet etmek. Halkını seviyor, halk da onu seviyor. Bir an evvel evladımın çıkmasını istiyorum" dedi.
-
27.03.2025 15:09
Özgür Özel, Kapalı Grup açıklamasında; Ekrem İmamoğlu CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenmiş ve aday gösterilmesi kararlaştırılmıştır!
TBMM'de CHP milletvekillerinin katılımıyla kapalı grup toplantısı yapıldı. 1 saat 20 dakika süren toplantının ardından Özgür Özel, gazetecilere toplantıda yapılan oylama sonucuna ilişkin bilgi verdi, değerlendirmelerde bulundu.
-
27.03.2025 10:08
Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı yüzde 8,2 seviyesinde gerçekleşti
TÜİK verilerine göre; İstihdam edilenlerin sayısı 2025 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre 149 bin kişi azalarak 32 milyon 314 bin kişi, istihdam oranı ise 0,3 puan azalarak %48,8 oldu. Bu oran erkeklerde %66,0 iken kadınlarda %31,9 olarak gerçekleşti.
-
27.03.2025 10:00
TÜİK, Şubat ayı Dış Ticaret İstatistiklerinde; genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 1,6 azaldı, ithalat yüzde 2,4 arttı!
TÜİK; Genel ticaret sistemine göre ihracat 2025 yılı Ocak-Şubat döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre %2,0 artarak 41 milyar 921 milyon dolar, ithalat %5,9 artarak 57 milyar 235 milyon dolar olarak gerçekleşti.
-
27.03.2025 09:57
Saraçhane'de düzenlenen protestoları takip ederken tutuklanan 7 gazeteci serbest
Sondakika, İmamoğlu protestolarını takip ederken tutuklanan AFP foto muhabiri Yasin Akgül, foto muhabiri Bülent Kılıç, muhabir Zeynep Kuray, Kurtuluş Arı, Ali Onur Tosun, Hayri Tunç ve Gökhan Kam serbest bırakıldı
YAZARLARIMIZ