HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.03.2025 20:35
Gökhan Günaydın; Ekrem İmamoğlu’nun olmadığı bir seçim özgür değildir!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın Ekrem İmamoğlu'na karşı başlatılan soruşturma süreci ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu ve "Artık Ekrem beyin olmadığı bir seçim özgür değildir" dedi.
-
04.03.2025 13:40
Özgür Özel: Asgari Ücretli, Emekli Bir Lokma Et İçin Buz Gibi Havada Bekliyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; Ankara’nın biraz önce ayrı ayrı anons edilen tüm odalarının çok önemli kuruluşlarının başkanlarının yol arkadaşlığı ile birlikte buraya gelmiş olan sevgili Adnan Beker baba evine katılmak üzere burada."
-
04.03.2025 08:41
TBMM Genel Kurulu, Siber Güvenlik Kanunu Teklifi'nin görüşmeleri başlıyor
Türkiye Cumhuriyeti'nin siber uzaydaki milli gücünü meydana getiren unsurlarına yönelik siber saldırı gerçekleştiren veya bu saldırı neticesinde elde ettiği her türlü veriyi siber uzayda bulunduranlara 8 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası verilecek.
YAZARLARIMIZ