HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.01.2025 13:32
Özgür Özel; Tayyip Bey, 21 yıl önce pazara çıkmış; 21 yıl önce. 21 yıl önce haberin altında filede yazanlar var!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Özel'den Erdoğan'a; Gel 21 yıl önceki fileyi ben tutayım sen doldur. Pazara çıkacak yüzün kalmış mı görelim hep beraber!
-
06.01.2025 19:00
Erdoğan'dan iyileştirme bekleyenlere açıklama; Enflasyonda düşüş trendi 2025 senesinde daha da hızlanacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı açıklamasında, “TÜİK tarafından açıklanan son enflasyon verileri, enflasyonla mücadelede doğru yolda olduğumuzu tekrar teyit etmiştir." dedi.
-
01.01.2025 10:56
Yüz binler, Milli İrade Plaformu'nun düzenlediği 'Dün Ayasofya, Bugün Emevi, Yarın Aksa' Yürüyüşüne katıldı
İstanbul yeni yılın ilk sabahında anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. "Dün Ayasofya, Bugün Emevi, Yarın Aksa" yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde on binlerce kişi İsrail soykırımına dur demek için bir araya geldi.
-
25.12.2024 14:31
Müsavat Dervişoğlu; 'Açlık sınırının 21 bin lira, yoksulluk sınırının ise 72 bin lira olduğu bir ülkede işçiye reva görülen 22.104 lira sadaka bile değildir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Dervişoğlu, "Sarayın penceresinden, halkın sofrası gözükmez! Bize kulak vermiyorsan, Orhan Gazi’nin nasihatine kulak ver. 'Halkıma yoksulluk musallat olacaksa, önce benim haneme konuk olur.' diyor.
-
23.12.2024 20:07
Erdoğan; Suriye halkının zaferine giden yolun taşlarını döşedik. Yeni yönetimde görev alan isimleri hepimiz gururlanarak takip ediyoruz!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
14.12.2024 04:49
Bakan Fidan: 'Ruslar ve İranlılarla DOHA'da bir araya geldik; bir noktadan sonra onlar da telefon ettiler ve o akşam da Esad gitti'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan; Rejim destek görseydi çok kanlı olabilirdi. Ruslar ve İranlılar baktılar ki bunu sürdürmenin bir anlamı yok, bir noktadan sonra onlar da telefon ettiler ve o akşam da Esad gitti.
YAZARLARIMIZ