HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.03.2025 08:41
TBMM Genel Kurulu, Siber Güvenlik Kanunu Teklifi'nin görüşmeleri başlıyor
Türkiye Cumhuriyeti'nin siber uzaydaki milli gücünü meydana getiren unsurlarına yönelik siber saldırı gerçekleştiren veya bu saldırı neticesinde elde ettiği her türlü veriyi siber uzayda bulunduranlara 8 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası verilecek.
-
18.02.2025 13:40
Özgür Özel, HÜDAPAR'ı işaret ederek sordu; Kimler kimlerle beraber Tayyip Bey?
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. O HÜDAPAR, bayrağa karşıdır, devlete karşıdır, Atatürk’e karşıdır, demokrasiden yararlanıp demokrasiyi ortadan kaldırmaya çalışmaktadır.
-
14.02.2025 14:20
TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Ömer Aras; 'Ülke olarak moralimiz bozuk. Güven bunalımı yaşıyoruz' dedi. Resen soruşturma açıldı!
TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Ömer Aras'ın "Ülke olarak moralimiz bozuk. Güven bunalımı yaşıyoruz. Biliyoruz ki doğru politikalarla ülkemiz kalkınır ve vatandaşlarımız kendilerini mutlu ve huzurlu hisseder." dedi resen soruşturma başlatıldı.
-
13.02.2025 15:25
Adalet Bakanı Tunç'tan TÜSİAD başkanı Ömer Aras'a cevap; Hiçbir kurum, kuruluş veya çıkar grubu, milli iradenin üzerinde değildir!
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TÜSİAD başkanı Ömer Aras'ın "Ülke olarak moralimiz bozuk. Güven bunalımı yaşıyoruz. Biliyoruz ki doğru politikalarla ülkemiz kalkınır ve vatandaşlarımız kendilerini mutlu ve huzurlu hisseder" sözlerine cevap geldi.
-
13.02.2025 11:23
TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Ömer Aras; Ülke olarak moralimiz bozuk. Güven bunalımı yaşıyoruz!
TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Ömer Aras'ın "Ülke olarak moralimiz bozuk. Güven bunalımı yaşıyoruz. Biliyoruz ki doğru politikalarla ülkemiz kalkınır ve vatandaşlarımız kendilerini mutlu ve huzurlu hisseder."
YAZARLARIMIZ