HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
07.03.2025 09:25
Özgür Özel'den canlı yayında Oğuz Kaan Salıcı'ya Adnan Beker cevabı; 39 milletvekili verilirken kalemi elinde tutan arkadaş dönmüş laf ediyor!
Özgür Özel, katıldığı canlı yayında; Adnan Beker’in CHP’ye katılımının ardından Mansur Yavaş tarafından yapılan değerlendirmeleri de yorumladı; "Altı ay önce de Mansur Bey ‘Adnan Beker gelebilir’ demişti bana."
-
04.03.2025 13:40
Özgür Özel: Asgari Ücretli, Emekli Bir Lokma Et İçin Buz Gibi Havada Bekliyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; Ankara’nın biraz önce ayrı ayrı anons edilen tüm odalarının çok önemli kuruluşlarının başkanlarının yol arkadaşlığı ile birlikte buraya gelmiş olan sevgili Adnan Beker baba evine katılmak üzere burada."
-
03.03.2025 16:25
CHP Sözcüsü Av. Deniz Yücel; İktidarın açıkladığı rakamlarla hayatın gerçekleri örtüşmüyor!
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, MYK toplantısının ardından yaptığı basın toplantısında Ramazan ayının tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini diledi. Yücel, yaşamını yitiren Edip Akbayram'a Allah'tan rahmet diledi.
-
27.02.2025 11:56
Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı aday adaylık açıklamasında; Yolumuzun uzun olduğunu hepimiz biliyoruz. Allah'ın izniyle başaracağız. Kararlıyız!
Ekrem İmamoğlu; Türkiye'nin her bir yanını gezmeye başlayacağız. Bir yandan görev yaparken, bir yandan ülkemizi geleceğe hazırlayacağız. En hızlı şekilde sandığı milletimizin önüne getireceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi başaracak, Türkiye kazanacak!
-
27.02.2025 11:52
Özgür Özel'den Erdoğan'a; diyor ya ‘Koltuktan Hak baki olunca ayrılacağız' yok, koltuğa mumyalasaydık seni!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; '‘Bu yolculukta sen de bize katıl, CHP’ye üye ol, Türkiye’nin aydınlık yarınları için 23 Mart‘ta gel, seç, sen de hep birlikte tarihe geç’ diyoruz. İlk seçimde Gazi’nin koltuğunu devralacak bir Cumhuriyet Halk Partilidir.''
-
25.02.2025 06:22
Yeni dil ve yeni Türkiye: Muhalefeti dönüştüreceğiz
Orhan Bursalı; Yeni Türkiye, muhalefete üst üste davaların açıldığı, gerçekdışı söylemlerle yıpratıldığı, tutuklandığı, cezalara çarptırıldığı, anayasal hakların kullandırılmadığı, ifade özgürlüklerin gasp edildiği ve yoksulluğun diz boyu olduğu bir ülke..
YAZARLARIMIZ