HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.04.2025 19:56
İBB soruşturması kapsamında 24 şirkete kayyum atandı!
İBB'ye yönelik yürütülen "rüşvet" ve "ihaleye fesat karıştırma" soruşturması kapsamında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve TMSF tarafından 10 Nisan 2025 tarihinde, 101 kişiye ait 24 şirkete doğrudan kayyım atanırken, 28 şirkete ise denetim kayyımı görevlendirildi.
-
06.04.2025 08:09
Sivil görünümlü askeri yönetim uygulamaları mı?
Orhan Bursalı; İktidar mensupları (artık medyası da buna dahil), tezgâhlanmak istenen kayyum kumpasını boşa çıkarmak için yasal olağanüstü kurultay kararı almalarına rağmen hâlâ “Bu kurultayı da geçersiz nasıl kılarız”ın kirli hesapları içindeler.
-
28.03.2025 11:01
Gökhan Günaydın, CHP'nin AYM şirketlere TMSF’nin kayyım olarak atanmasını düzenleyen maddenin iptali için AYM'ye başvurusunu yaptı: Bu Memlekette Kimsenin Mal Varlığı Açısından Garantisi Yok!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, AYM şirketlere TMSF’nin kayyım olarak atanmasını düzenleyen “7539 sayılı Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” hakkında yürürlüğü durdurma ve iptal istemiyle başvurduktan sonra basın açıklaması yaptı.
YAZARLARIMIZ