HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
09.03.2025 13:07
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu; Emperyalist güçler, Ortadoğu’da bölgeyi sürekli bir istikrarsızlık içinde tutmak için etnik ve mezhepsel çatışmalar yaratmaktadır!
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak, uluslararası kuruluşları, insan hakları örgütlerini ve demokratik yapıları derhal Suriye’deki insan hakları ihlallerine karşı harekete geçmeye çağırıyoruz.
-
09.03.2025 09:17
Devlet Bahçeli; İmralı tarafından 27 Şubat 2025 tarihinde yapılan tarihi çağrıya PKK’yla birlikte diğer uzantı ve iltisak halindeki örgütlerin riayet ve bağlılığı mecburidir!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 9 Mart 2025 Pazar günü Terörsüz Türkiye konulu yazılı basın açıklaması yayımladı.
-
08.03.2025 13:00
Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı aday adaylık çalışmasının ilk toplantısını İzmir'de yaptı; Onlara sandığı göstereceğiz!
CHP’nin ön seçimdeki Cumhurbaşkanı adayı, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ön seçime yönelik buluşmalarına İzmir’den başladı.
-
08.03.2025 10:42
Dilek İmamoğlu; Kadın hakları mücadelesi kimsenin vicdan aklama aracı, imaj yaratma malzemesi değildir, olamaz!
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “İlham Veren Adımlar Buluşması" etkinliğinde, projenin fikir öncüsü akademisyen ve sivil toplum gönüllüsü Dr. Dilek Kaya İmamoğlu ile TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu birer konuşma yaptı.
-
07.03.2025 09:25
Özgür Özel'den canlı yayında Oğuz Kaan Salıcı'ya Adnan Beker cevabı; 39 milletvekili verilirken kalemi elinde tutan arkadaş dönmüş laf ediyor!
Özgür Özel, katıldığı canlı yayında; Adnan Beker’in CHP’ye katılımının ardından Mansur Yavaş tarafından yapılan değerlendirmeleri de yorumladı; "Altı ay önce de Mansur Bey ‘Adnan Beker gelebilir’ demişti bana."
YAZARLARIMIZ