HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
23.02.2025 14:00
Erdoğan, tek aday olarak girdiği AKP'nin 8. Olağan Kongresinde yeniden genel başkan seçildi
Tek aday Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte AKP 8. Olağan Kongresi’nin yapıldığı salona geldi. Erdoğan, kongre konuşmasında; "Yeni Türkiye'de kayıt dışı ekonomiye de kayıt dışı siyasete de yer yoktur." dedi.
-
19.02.2025 12:40
Erdoğan'dan TÜSİAD'a; Demokrasimizin standartlarını yükselten, baskılara son veren, yasakları kaldıran bizim iktidarlarımızdır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan; TÜSİAD yönetiminin açıklamaları sonrasında emre amade uşak misali sıraya dizilen muhalefet figürlerini nazarı dikkate almıyoruz. Kraldan çok kralcı davrananların ederi, onlara sahiplerinin biçtiği değer kadardır.
-
11.02.2025 13:40
Özgür Özel: 'Milletin Seçim Takvimi Başlamıştır, Erken Seçimin Adayı Erken Açıklanır'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; Geçtiğimiz hafta perşembe günü Sayın Devlet Bahçeli’nin bir kalp kapakçığı operasyonu geçirdiğini sonra yapılan açıklamalardan öğrendik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.
-
07.02.2025 16:34
Erdoğan, AKP İstanbul İl kongresinde konuştu; Gençler unutmayın, 2028'den sonra yeni bir İstanbul, yeni bir Türkiye inşa edeceğiz!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı kongrede, dört yıldır AKP İstanbul İl Başkanlığı görevini yürüten Osman Nuri Kabaktepe, Eski Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'e il başkanlığını devretti.
-
28.01.2025 02:01
TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Her partiden başkana araç hibe edildi!
TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, aralarında CHP, AK Parti, DEM Parti, MHP, DEVA, İYİ Parti ve Yeniden Refah Partisi’nden belediyelerin bulunduğu bazı il, ilçe ve belde belediyelerine çeşitli iş makineleri hibe etti.
-
24.01.2025 15:35
CHP'li 20 Belediye Başkanı ortak açıklama yaptı; siyasi iktidar, Kartalkaya yangınında da üç maymunu oynamaktadır!
6 Şubat Depremlerinde, Aladağ’da, Pamukova’da, Soma’da, Amasra’da, Çorlu’da ve birçok şehrimizde binlerce yurttaşımızın hayatını kaybettiği facialarda hiçbir sorumluluğu üzerine almayan siyasi iktidar, Kartalkaya yangınında da üç maymunu oynamaktadır.
YAZARLARIMIZ