HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
13.02.2025 15:25
Adalet Bakanı Tunç'tan TÜSİAD başkanı Ömer Aras'a cevap; Hiçbir kurum, kuruluş veya çıkar grubu, milli iradenin üzerinde değildir!
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TÜSİAD başkanı Ömer Aras'ın "Ülke olarak moralimiz bozuk. Güven bunalımı yaşıyoruz. Biliyoruz ki doğru politikalarla ülkemiz kalkınır ve vatandaşlarımız kendilerini mutlu ve huzurlu hisseder" sözlerine cevap geldi.
-
11.02.2025 18:20
İstanbul'da 12 Şubat'ta okullar kar nedeniyle tatil edildi!
İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medyadan yaptığı açıklamada kar yağışının ve soğuk havanın devam edeceğini belirtti. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler, kronik hastalığı bulunanlar ve hamilelerin de yarın idari izinli sayılacağı açıklandı.
-
11.02.2025 13:40
Özgür Özel: 'Milletin Seçim Takvimi Başlamıştır, Erken Seçimin Adayı Erken Açıklanır'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; Geçtiğimiz hafta perşembe günü Sayın Devlet Bahçeli’nin bir kalp kapakçığı operasyonu geçirdiğini sonra yapılan açıklamalardan öğrendik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.
-
11.02.2025 00:10
Erdoğan; 'Türkiye ile Malezya arasındaki ticaret hacmi 2024'te 5 milyar doları aştı; Ticareti dengeli şekilde 10 milyar dolara taşımayı hedefliyoruz'
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da düzenlenen, “Yeni Yüzyılda Türkiye-Malezya Stratejik İşbirliği Toplantısı”nda konuştu.
-
08.02.2025 12:45
RTÜK Başkanından muhalif medyaya yeni mesaj; haber sunucularının tarafsızlıktan uzak, maksatlı yorumlar yaptığı tespit edilmiştir. Gerekli yaptırımlar en üst sınırdan uygulanacaktır!
Ebubekir Şahin; Haber bültenlerinde şiddet içerikli görüntü ve seslerin dışında yayınlanan haberlerde de ülkemizde “olumlu olaylar” olmadığı algısı yaratılıp vatandaşlarımızın karamsarlığa ve yalnızlığa düşürülmek istendiği görülmektedir.
YAZARLARIMIZ