HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
22.01.2025 17:17
Ayşe Ateş'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a; Elleri kanlı azmettiricilere normal hayatları hediye edilirken bana ve iki kızıma bir ömür boyu ölüm tehdidi altında yaşamak layık görüldü!
SONDAKİKA, Sinan Ateş”in eşi Ayşe Ateş yaptığı açıklamada; "iddianame hazırlanmasını beklediğimiz ikinci soruşturma dosyasındaki bütün sanıklar hakkında takipsizlik kararı verildi."
-
22.01.2025 15:14
Erdoğan, Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel yangında hayatını kaybeden Gültekin Ailesi’nin cenaze törenine katıldı
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Grand Kartal otelde çıkan yangında hayatını kaybeden Gültekin Ailesi’nin sekiz ferdi için düzenlenen cenaze törenine katıldı.
-
21.01.2025 19:32
Erdoğan; Bolu’daki facianın yaşanmasına sebep olanlar ve kusuru olanlar hukuk önünde bunun hesabını verecektir!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
18.01.2025 14:15
Erdoğan'dan ana muhalefete; Siz gidin kart oyunu oynayın. Siz gidin poker masalarında kart dağıtın!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Adana 8. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada; "Kim kimi hançerliyor, kim kimin kuyusunu kazıyor belli değil. İş yapmak, hizmet üretmek yerine sürekli birbirlerine çelme takma peşindeler."
-
17.01.2025 12:10
Gökhan Günaydın; Noterlik ve Dahiliye Memurları Kanunu’nu Anayasa Mahkemesi’ne taşıdık!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; Noterlik Kanunu, Dahiliye Memurları Kanunu ve 3 Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin iptali ve yürürlüklerinin durdurulması için Anayasa Mahkemesi'ne başvurduktan sonra basına açıklama yaptı.
-
16.01.2025 15:05
Özgür Özel; Rıza Başkan'ın, İhsan Aktaş ile özel bir irtibatı yok. Ama İhsan Aktaş'ın, Ankara'da çalışan, Meclis'e bir gece yarısı kendine özel bir madde ekletebilecek gücü var!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), hukuksuz biçimde gözaltına alınan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a destek için İstanbul’a çıkarma yaptı.
-
15.01.2025 13:07
Ekrem İmamoğlu; Hep beraber ayağa kalkma zamanı. Beni istemeyene, hayatı bana dar etmeye çalışana ben buradan meydan okuyorum!
Ekrem İmamoğlu; Hep beraber ayağa kalkma zamanı. Büyükşehir Belediyesi’ne ve bana ulaşmak ise hedefiniz, benim yol arkadaşlarıma ve ailelerine çile çektirmenize, bahaneler yaratmanıza, ara yollar üretmenize gerek yok.
YAZARLARIMIZ