HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.02.2025 16:25
Mansur Yavaş'tan üçlü görüşme açıklaması; Ülkemizin güzel günlere kavuşması için biriz ve beraberiz
Mansur Yavaş'tan üçlü masa açıklaması; Ülkemizin güzel günlere kavuşması, emeklilerin, asgari ücretlinin, öğrencilerin, işçilerin rahata erebilmesi, parlamenter demokrasinin yeniden tesis edilebilmesi için biriz ve beraberiz.
-
11.02.2025 13:40
Özgür Özel: 'Milletin Seçim Takvimi Başlamıştır, Erken Seçimin Adayı Erken Açıklanır'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; Geçtiğimiz hafta perşembe günü Sayın Devlet Bahçeli’nin bir kalp kapakçığı operasyonu geçirdiğini sonra yapılan açıklamalardan öğrendik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.
-
11.02.2025 10:37
DEM Parti Eş Başkanı Hatimoğulları: Dünyanın hiçbir yerinde tek taraflı barış olmaz, ey iktidar, senin barış planın nedir?
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tulay Hatımoğulları Oruç, ABD Başkanı Donald Trump'ın Gazze planına ilişkin "Coğrafyamızdaki insanların, batılı emperyal güçler için bir sinek kadar kıymeti yok. İşte biz o yüzden Orta Doğu barışını bu kadar savunuyoruz."
-
08.02.2025 12:45
RTÜK Başkanından muhalif medyaya yeni mesaj; haber sunucularının tarafsızlıktan uzak, maksatlı yorumlar yaptığı tespit edilmiştir. Gerekli yaptırımlar en üst sınırdan uygulanacaktır!
Ebubekir Şahin; Haber bültenlerinde şiddet içerikli görüntü ve seslerin dışında yayınlanan haberlerde de ülkemizde “olumlu olaylar” olmadığı algısı yaratılıp vatandaşlarımızın karamsarlığa ve yalnızlığa düşürülmek istendiği görülmektedir.
-
07.02.2025 20:53
Kemal Kılıçdaroğlu; Erdoğan, bildiğim kadarıyla 4-5 kere 'Şaibeli Kurultay' dedi, Nedir şaibe? 'Ya çık açıkla' diyecekler ya da 'Böyle bir şey yoktur' diyecekler!
CHP'nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KRT TV'de Gökhan Kayış'ın sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu; Türkiye Cumhuriyeti'ndeki 85 milyon vatandaş tefeciye çalışıyor evet. Ben söylemiyorum, buyurun Yeni Şafak söylüyor.
-
06.02.2025 20:46
TGC: Deprem bölgesinde habere erişim sorunu sürüyor
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti; Gazeteciler valiliklerin, belediyelerin ve birçok kamu kurumunun basın toplantısı yapmak yerine ücret ödedikleri ajanslar aracılığıyla basın bülteni ve fotoğraf gönderdiklerini, gazetecilere soru sorma şansı tanımadıklarına dikkat çekiyor.
-
06.02.2025 16:53
Erdoğan 6 Şubat depremleri 2. yıl dönümünde konuştu; İhya ve inşa çalışmalarımızı başarıyla yürütüyoruz!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu’nda gerçekleştirilen “Bir Oluruz 6 Şubat Depremleri Anma Programı”nda konuştu.
YAZARLARIMIZ