HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.02.2025 16:25
Mansur Yavaş'tan üçlü görüşme açıklaması; Ülkemizin güzel günlere kavuşması için biriz ve beraberiz
Mansur Yavaş'tan üçlü masa açıklaması; Ülkemizin güzel günlere kavuşması, emeklilerin, asgari ücretlinin, öğrencilerin, işçilerin rahata erebilmesi, parlamenter demokrasinin yeniden tesis edilebilmesi için biriz ve beraberiz.
-
11.02.2025 00:10
Erdoğan; 'Türkiye ile Malezya arasındaki ticaret hacmi 2024'te 5 milyar doları aştı; Ticareti dengeli şekilde 10 milyar dolara taşımayı hedefliyoruz'
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da düzenlenen, “Yeni Yüzyılda Türkiye-Malezya Stratejik İşbirliği Toplantısı”nda konuştu.
-
08.02.2025 12:45
RTÜK Başkanından muhalif medyaya yeni mesaj; haber sunucularının tarafsızlıktan uzak, maksatlı yorumlar yaptığı tespit edilmiştir. Gerekli yaptırımlar en üst sınırdan uygulanacaktır!
Ebubekir Şahin; Haber bültenlerinde şiddet içerikli görüntü ve seslerin dışında yayınlanan haberlerde de ülkemizde “olumlu olaylar” olmadığı algısı yaratılıp vatandaşlarımızın karamsarlığa ve yalnızlığa düşürülmek istendiği görülmektedir.
-
05.02.2025 20:31
Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü; Gazze’de ilan edilen ateşkesin muhafazası için herkese büyük sorumluluklar düşüyor!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye ziyarette bulunan Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.
-
05.02.2025 18:13
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 6 Şubat depreminin ikinci yılı mesajında; Biliyoruz ki yas tutmak yetmez. Bizi bu felakete mahkûm edenleri unutmayacağız!
SONDAKİKA; Kemal Kılıçdaroğlu; "Kaybettiklerimizin anısına, geride kalanların umuduna sahip çıkacağız. Yıkılan sadece binalar değil, milyonların hayatıydı. Ama sözümüz var: Hep birlikte yeniden ayağa kalkacağız!"
YAZARLARIMIZ