HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.04.2025 22:37
Suat Özçağdaş, Kadıköy Anadolu Lisesi Önünde Proje Okullarla İlgili Açıklama Yaptı; Yusuf Tekin'e söylüyorum Türkiye için bir gelecek tehdidisiniz!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş; "İktidar kendisinden olmayan, kendisinin itaatkar, kanaatkar nesiller yetiştirme projesine hizmet etmeyen her şeye karşı, her şeye düşman, her şeyi tarumar ediyor."
-
13.04.2025 00:16
Müsavat Dervişoğlu'ndan Erdoğan'a: Türk milletinin tartışılacak millî ve manevi hiçbir değeri yoktur!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu; "Yaptıkları görüşmelerin, yaşama geçirilen sürecin Türk milletine hiçbir faydası yoktur. Bu, Büyük Ortadoğu Projesi'nin bir parçasıdır. Bu proje ABD'nin, İsrail'in, batı emperyalizminin işine yarar" değerlendirmesini yaptı.
-
11.04.2025 09:25
Özgür Özel; Ben suikastı, dokunulmazlığımın kaldırılmasını, hapse atılmayı göze alıyorum
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; "Parti tarihindeki en önemli saldırılardan biriyle karşı karşıyayız. Partiyi savunmanın ülkeyi savunma ve Türkiye’nin geleceğini savunma noktasında olduğumuz bir yerdeyiz."
-
10.04.2025 08:03
Asal Araştırma; Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylar aşağıda ki isimler olursa kime oy verirsiniz?
ASAL Araştırma ve Danışmanlık Şirketinin Mart ayında 2000 kişi ile yaptığı son ankette, Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylar aşağıda ki isimler olursa kime oy verirsiniz? diye soruldu.
-
08.04.2025 15:44
Erdoğan'dan Özgür Özel'e; CHP marjinal bir örgüt gibi hareket etmektedir. CHP de yolsuzluğun farkında, korkunun ecele faydası yok!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ