HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.05.2025 00:50
Özgür Özel: 'Bunlar milletin sofrasından kalktılar, Trump’ın sofrasına oturdular. 19 Mart darbesinin icazetini Trump’tan aldılar'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Başakşehir'de konuştu: Cumhuriyet Halk Partisi, bütün arkadaşlarımızın ahlakına, onuruna ve temizliğine kefildir. Hepsinin yanındayız. Aslan gibi arkalarındayız.
-
29.04.2025 13:19
Erdoğan; İtalya ile savunma sanayii alanındaki iş birliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni ile düzenlediği ortak basın toplantısında, “İtalya ile savunma sanayii alanında önemli ilerleme kaydeden iş birliğimizi yeni ortaklıklar ve projelerle güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.
-
29.04.2025 10:41
Ümit Özdağ'ın savunmasının tam metni; Ben kendimi değil, Türk Milleti ve Türk tarihini savunuyorum!
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sondakika ‘Cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçlaması ile hakim karşısına çıktı. Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanına hakaretten yargılandığı davanın yeni duruşması 10 Eylül'de görülecek.
-
28.04.2025 14:15
Azmi Karamahmutoğlu: Sayın Özdağ'ın cevap verdiği şahıs AKP Genel Başkanı, fakat Sayın Özdağ'a davayı açan, hakaret davasını açan Cumhurbaşkanı!
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, partisinin haftalık basın toplantısında konuştu. Karamahmutoğlu; AKP hükümetine tam olarak biat etmediyseniz düşman ceza hukuku sizin de kapınızı çalabilir.
-
27.04.2025 16:44
Özgür Özel; Ekrem İmamoğlu’nun kendisi bile bu vakitten sonra adaylıktan çekilemez!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin cumhurbaşkanı aday adayı ve görevden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde ziyaret etti.
-
26.04.2025 15:00
Özgür Özel: ''Devletin Kapıları Millete Kapatılmıştır; Milletimiz Gün Saymakta, ‘Ya Sabır’ Çekmektedir''
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Mersin’de gerçekleştirilen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” Mitinginde konuştu. Özel; Duyuyor musun Tayyip Bey bu millet sana ne diyor? Millet Erdoğan’ı, millet Tayyip Bey’i istifaya çağırıyor.
YAZARLARIMIZ