HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.07.2025 10:17
Devlet Bahçeli: Rüşvet ve yolsuzluk soruşturmalarında tutuklanan isimlerle ilgili esir tanımını kullanması aymazlık ve ayıplı bir üsluptur!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Bahçeli: Özellikle İzmir’de çıkan yangınların elektrik hatlarından kaynaklandığı bizzat il valisi tarafından açıklanmıştır.
-
08.07.2025 07:25
Zeydan Karalar ve Abdurrahman Tutdere'nin de aralarında bulunduğu 13 kişi adliyeye sevk edildi
4 gündür nezarethanede tutulan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere'nin de aralarında bulunduğu 13 kişi, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
-
07.07.2025 14:33
Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken sağlık sorunları için adli tıpa sevk edildi; davanın 2. duruşması 1 Ekim’de yapılacak!
Avukatların beyanlarının ardından ara kararını açıklayan mahkeme, Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma 1 Ekim’e ertelendi. Sağlık sorunları nedeniyle Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alınması için sevkine karar verildi.
-
06.07.2025 15:30
DEM Parti İmralı heyeti, Öcalan ile görştü: şehit 5 asker için taziyelerini iletti
Öcalan görüşmesi sonrası partiden yapılan açıklamada, "Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Özgür Faik Erol'dan oluşan DEM Parti İmralı Heyeti, Sayın Öcalan ile yaptığı görüşmeyi tamamlayarak İmralı'dan ayrıldı." ifadelerine yer verildi.
-
06.07.2025 11:20
Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir Ankara'da hastanelik oldu: salgın mı var?
Doğan Demir: Geçtiğimiz Perşembe günü TBMM'nde yaşadığım sağlık sorunu nedeniyle önce Meclis Hastanesi'ne, ardından başka bir hastaneye sevk edilerek gün boyunca teşhisi konulamayan şiddetli ağrılarla mücadele ettim.
YAZARLARIMIZ