HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.04.2025 08:55
İspanya ve Portekiz’de elektrik kesintileri normale döndü; Elektrik ihtiyacının yüzde 60’ı 5 saniyede yok olmuş!
Elektrik kesintileriyle birlikte özellikle İspanya ve Portekiz’de ülke genelinde hayat durma noktasına gelirken, İspanya İçişleri Bakanlığı, dün ulusal acil durum ilan ederek ülke çapında 30 bin polisin görevlendirilmesine karar verdi.
-
29.04.2025 14:15
Özgür Özel; Kızgınız. Bir kadın, görevinden dolayı sorgulanır. Aslanlar gibi hesap verir. Yargılanır. Ama bir kadın, birinin eşi diye, bir çocuk birinin evladı diye zulmedilmez!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saraçhane’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Özel açıklamasında; Bakan Yardımcısı’ndan Başsavcı yaparsam, o gelip burada partinin talimatlarını uygulamaya memur kılınmış bir isimdir.
-
29.04.2025 12:00
DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: Gelin, barışı hukukla kuralım, demokrasiyle görkemli hale getirip bu ülkenin geleceğine armağan edelim
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Yılın ikinci yarısında asgari ücret yeniden yapılandırılmalıdır. Memur ve emekli maaşlarına zam yapılmalıdır. Asgari ücretle çalışanlar için elektrik, su, doğal gaz kullanımı ücretsiz olmalı." dedi.
-
29.04.2025 12:00
Özgür Özel: 'İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Dışında Herkes Bu Davanın Görülmemesi Konusunda Mutabık'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya o gün de bugün Akın’dan talimat aldığı gibi o günde de mafyaya yakınlardan talimat alıp, şanlı ve şerefli Türk polisini Üsküdar işgalcilerinin emrine sokmuştu.
-
29.04.2025 10:41
Ümit Özdağ'ın savunmasının tam metni; Ben kendimi değil, Türk Milleti ve Türk tarihini savunuyorum!
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sondakika ‘Cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçlaması ile hakim karşısına çıktı. Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanına hakaretten yargılandığı davanın yeni duruşması 10 Eylül'de görülecek.
-
28.04.2025 15:05
DEM Partili Koçyiğit; Öcalan’ın çalışmasını kolaylaştıracak düzenlemelerin hızlıca yapılması, istediği kişilerle görüşmesine imkan tanınması gerekiyor!
DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Meclis’te yaptığı basın toplantısıyla gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
-
26.04.2025 15:00
Özgür Özel: ''Devletin Kapıları Millete Kapatılmıştır; Milletimiz Gün Saymakta, ‘Ya Sabır’ Çekmektedir''
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Mersin’de gerçekleştirilen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” Mitinginde konuştu. Özel; Duyuyor musun Tayyip Bey bu millet sana ne diyor? Millet Erdoğan’ı, millet Tayyip Bey’i istifaya çağırıyor.
YAZARLARIMIZ