HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.04.2025 13:19
Erdoğan; İtalya ile savunma sanayii alanındaki iş birliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni ile düzenlediği ortak basın toplantısında, “İtalya ile savunma sanayii alanında önemli ilerleme kaydeden iş birliğimizi yeni ortaklıklar ve projelerle güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.
-
29.04.2025 10:41
Ümit Özdağ'ın savunmasının tam metni; Ben kendimi değil, Türk Milleti ve Türk tarihini savunuyorum!
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sondakika ‘Cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçlaması ile hakim karşısına çıktı. Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanına hakaretten yargılandığı davanın yeni duruşması 10 Eylül'de görülecek.
-
25.04.2025 13:15
Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu toplantısı özeti paylaşıldı; bir hafta vadeli repo ihalelerine tekrar başlanmasına karar verildi!
Kurul, politika kararlarını parasal sıkılaştırmanın gecikmeli etkilerini de dikkate alarak, enflasyonun ana eğilimini geriletecek ve enflasyonu orta vadede yüzde 5 hedefine ulaştıracak parasal ve finansal koşulları sağlayacak şekilde belirleyecektir.
-
24.04.2025 19:07
LÖSEV’den ADRESS İstanbul'da çocuklara renkli bir 23 Nisan kutlaması
Bütün çocukların eşit doğduğuna ve en iyi bakım ve tedaviye eşit haklara sahip olduğuna inanan LÖSEV, 26 yıldır lösemili çocuklar başta olmak üzere tüm çocukluk çağı kanserleriyle mücadele eden minik kahramanlara umut olmaya devam ediyor.
-
23.04.2025 10:30
Papa Francis'in naaşı bugün halkın ziyareti için Aziz Petrus Bazilikası'na getirildi
Hayatını kaybeden Papa Francis'in naaşı bugün halkın ziyareti için Aziz Petrus Bazilikası'nda sergilenmeye başladı. Papa Francis için 26 Nisan Cumartesi sabahı saat 10:00'da cenaze töreni düzenlenecek.
-
18.04.2025 12:15
Tutuklu Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in avukatından tutuklanan Fidan Gül açıklaması!
İhaleye fesat karıştırma ve yolsuzluk iddiası ile tutuklanıp görevden uzaklaştırılan Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler'in avukatı Kezer; Fidan Gül’ün mesnetsiz iddiaları, suçtan kurtulmaya yönelik bir algı yaratma çabasından ibarettir.
YAZARLARIMIZ