HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.10.2024 13:31
İsrail’in, UNIFIL’e saldırısının ardından BM, Barış Gücü askerlerinin Lübnan'da kalacağını açıkladı
Birleşmiş Milletler (BM) Barış Gücü Şefi Jean-Pierre Lacroix, İsrail’in UNIFIL’e yaptığı saldırılarda 5 barış gücü askerinin yaralanmasının ardından yaptığı açıklamada, barış gücü askerlerinin güney Lübnan'daki görev yerlerinde kalacaklarını duyurdu.
-
15.10.2024 10:32
Devlet Bahçeli; Ucuz normalleşme teklif ve temennileri bize kalırsa maksatlıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Birleşmiş Milletler derhal kuvvet kullanmalı, suçlular tarih ve adalet önünde cezalandırılmalıdır. İsrail'in savaşı bölgeye yayma hamleleri, Lübnan'dan sonra Suriye'yi işgal hevesleri, güvenlik tehdididir." dedi.
-
12.10.2024 20:04
Yankı Bağcıoğlu: “Lübnan’dan Yapılan Tahliyede Askeri Sağlık Sistemi İhtiyacı Bir Kez Daha Ortaya Çıktı”
CHP Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Lübnan’dan yapılan vatandaşlarımızın tahliyesi sırasında ortaya çıkan ve sürekli dile getirilen önemli bir eksikliği tekrar gündeme taşıdı.
-
10.10.2024 17:24
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'dan AKP’lileri Çıldırtan Sözler: Netanyahu ile Erdoğan New York’ta!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cezasızlık ve tutuklu yargılama konularındaki açıklamalarına tepki gösterdi.
-
04.10.2024 13:38
Erdoğan TEKNOFEST 2024'te yaptığı konuşmada; Teknolojiyi, üreten ve ihraç eden ülke hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST 2024'te yaptığı konuşmada, “Teknolojiyi sadece kullanan değil; tasarlayan, geliştiren, üreten ve ihraç eden ülke hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.
YAZARLARIMIZ