HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
31.03.2025 13:05
Özgür Özel: Türkiye Tayyip Erdoğan’dan büyüktür. Sokaklarda direnmeye devam edeceğiz. Sonunda biz kazanacağız. Türkiye kazanacak!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; Silivri Cezaevinde İl Başkanımızla, Genel Başkan Yardımcılarımızla, Milletvekillerimizle birlikte sekiz saati bulan bir cezaevi ziyareti gerçekleştirdik.
-
25.03.2025 14:20
Özgür Özel, Beşiktaş'ta MKM'de grup toplantısında konuştu; Sadece partimize değil toplumun tüm kesimlerine saldırı başlatıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; “Bugün 19 Mart başarısız darbe girişimine karşı direnişimizin tam yedinci günündeyiz. Yedi gündür Türkiye kumpasa karşı meydanlarda, sokaklarda itiraz ediyor. Milyonlar tepkisini gösteriyor."
-
24.03.2025 14:40
CHP Sözcüsü Deniz Yücel: Vatandaşlarımızı Sindirmeye, Kriminalize Etmeye Hakkınız Yok!
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "CHP camilere" saldırıyor iddialarına yanıt vererek, "Güvenlik güçleri, Saraçhane’de toplanan, demokratik tepkisini gösteren gençleri, vatandaşlarımızı biber gazıyla ve tazyikli suyla süpürerek camiye sıkıştırmıştır."
-
23.03.2025 22:12
Özgür Özel'den Erdoğan'a; Sen mi yolsuzsun, Ekrem Başkan mı yolsuz?
CHP Genel Başkanı Özel'den Erdoğan'a; TÜİK bile enflasyonu yüzde 45 bulmuşken, yüzde 30 veren. En düşük emekli maaşına yüzde 15 zam yapacak kadar vicdansızlaşan ama kendisi doymayan, etrafını doyurmaya doymayan bir iktidar yönetiyor.
-
13.03.2025 10:30
TÜİK'ten eski TÜİK Başkanı Birol Aydemir‘in açıklamalarına yalanlama
Türkiye İstatistik Kurumu'dan açıklama geldi. Eski Başkan Aydemir; TÜİK’in enflasyonu düşük göstermesinin sonucunda emeklilerin ve çalışanların maaşlarının son üç yılda üçte bir oranında yani yüzde 31 oranında hesaplandığını ve verildiğini söyledim.
YAZARLARIMIZ