HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.03.2025 12:31
İmamoğlu'ndan İktidara; Hayatın da siyasetin de kuralı budur: Vakti dolanlar, pili bitenler gider. Zaten dönemi doldu, vakti bitti, yaşı geçti. Bir de Ekrem ağrıları başladı!
CHP’nin 23 Mart'ta yapacağı parti içi eğilim yoklamasında tek cumhurbaşkanı aday adayı, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara, Afyonkarahisar, Bolu, Eskişehir ve Kırıkkale’den gelen partililere Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonundan seslendi.
-
13.03.2025 19:47
Yeni Yol Partisinin ''Süt üreticilerinin sorunları''na ilişkin grup önerisi AKP ve MHP oylarıyla kabul edilmedi
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca başkanlığında toplandı. AKP'li Yazmacı AKP döneminde hem tarım hem de hayvancılık alanlarında reform niteliğinde önemli çalışmalara imza atıldığını söyledi.
-
13.03.2025 12:26
Gökhan Günaydın Silivri'den seslendi; Gezi'de hiç kimse ne kamu malına ne de cana zarar vermek amacıyla beraber değildi!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; Devirler değişiyor. Ama o devre tanıklık etmeye Silivri Cezaevleri Kampüsü devam ediyor. Türkiye bir gün özgürleşecek. Türkiye bir gün adalete kavuşacak!
-
13.03.2025 09:03
Azmi Karamahmutoğlu: Avrupa Birliği için sınır güvenliği var da Türkiye için neden yok?
Zafer Partisi Parti Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, Türkiye gündemini değerlendirdiği basın toplantısı düzenledi. İddianamenin geciktirilmesi, Sayın Özdağ’ın siyasi etkisini kırmaya yönelik sistematik bir girişimin parçasıdır.
-
12.03.2025 23:28
Ekrem İmamoğlu, Kastamonu'da konuştu; Türkiye’de tek adamların, masa başı siyasetçilerinin devri kapanacak!
Ekrem İmamoğlu; "Güzel Kastamonu’nun güzel insanları… Çankırı, Bartın, Karabük, Sinop, Zonguldak, Çorum, Amasya’nın o güzel enerjisini bu salona taşıyan değerli dostlar… Merhaba!"
-
12.03.2025 20:13
İmamoğlu'ndan AB açıklaması; ilişkilerin dış politikadan çevreye, ekonomiden savunmaya kadar birçok alanda geliştirilmesi gerekir!
Ekrem İmamoğlu, Avrupa Birliği’nin destekleriyle Sivil Toplum Geliştirme Merkezi’nin koordinasyonunda başlatılan “Afet Risk Yönetiminde Sivil Toplum Örgütlerinin (STÖ) Kapasitesinin Desteklenmesi Programı” tanıtım toplantısına katıldı.
-
12.03.2025 12:25
Erdoğan'dan Özgür Özel'e; Günaşırı parti değiştirmekten adı Türk siyasetinde 'fırıldağa' çıkmış bir kifayetsize rozet taktı!
Erdğan'dan Özgür Özel'e; "Affınıza sığınarak söylüyorum, tükürdüğünü yalamak zorunda kaldı. Günaşırı parti değiştirmekten adı Türk siyasetinde 'fırıldağa' çıkmış bir kifayetsize rozet taktı. Bize attıkları çamur, döndü dolaştı, kendilerine bulaştı."
YAZARLARIMIZ