HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.04.2025 13:00
Azmi Karamahmutoğlu: Üç aydır Ümit Özdağ, AKP hükümetinin ve onun politikalarının siyasi rakibi olduğu için tutuklandı, hapsedildi!
Azmi Karamahmutoğlu; AB'nin temsilcileri Türkistan’daydı. Türk Cumhuriyetleri ile yaptıkları toplantıda (Kazakistan, Özbekistan ve Türkmenistan) 12 milyar avroluk yardım, destek karşılığında Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde büyükelçilik açması istendi.
-
13.04.2025 00:16
Müsavat Dervişoğlu'ndan Erdoğan'a: Türk milletinin tartışılacak millî ve manevi hiçbir değeri yoktur!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu; "Yaptıkları görüşmelerin, yaşama geçirilen sürecin Türk milletine hiçbir faydası yoktur. Bu, Büyük Ortadoğu Projesi'nin bir parçasıdır. Bu proje ABD'nin, İsrail'in, batı emperyalizminin işine yarar" değerlendirmesini yaptı.
YAZARLARIMIZ