HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.03.2024 14:00
Temel Karamollaoğlu; Milli görüş Filistin Direnişinin ta kendisidir
Temel Karamollaoğlu; "İnsanlık, Milli Görüş’ün Adil Düzen teklifine ve Yeni Bir Dünya vizyonuna bugün dünden çok daha fazla muhtaçtır. Batı medeniyeti tıkanmıştır! Bugünkü sistem her şeyiyle iflas etmiştir. Dünyanın her yerinde zulüm düzeni hakimdir."
-
18.03.2024 07:08
Filistin masasında neden Türkiye yok
Barış Terkoğlu; Meydanlarda Gazze nutuklarıyla hamaset yapılırken Gazze için kurulan ateşkes masasında Katar ve Mısır varken yıllarca Hamas’a ev sahipliği yapan AKP hükümetinin olmaması her şeyi özetliyor. Kendi için olmayan hiç kimse için de olmuyor.
-
15.03.2024 16:17
Erdoğan; Şehrimizin kaynaklarını terör örgütüne ve teröristlere aktarma yerine sizin için, benim Hakkârili kardeşlerim için kullanacak isimler belirledik!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal Caddesi’nde düzenlenen Hakkâri mitingine katılarak bir konuşma yaptı.
-
13.03.2024 12:22
Ekrem İmamoğlu, '10 x 10 = 100 Büyük Proje' toplantılarının beşincisini 'Ulaşılabilir İstanbul için tam yol ileri' başlığıyla gerçekleştirdi
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “10 x 10 = 100 Büyük Proje” toplantılarının beşincisini “Ulaşılabilir İstanbul için tam yol ileri” başlığıyla gerçekleştirdi.
YAZARLARIMIZ