HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.09.2024 07:57
TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan: Aşiretler partiler tarafından paylaşılmış durumda
Kemal Okuyan Flash TV’de Çağdaş Bayraktar’ın sunduğu “Adını Koyalım” programının konuştu; Halkımız kesintisiz bir şekilde yoksullaşırken TÜSİAD sermayesi, MÜSİAD, beşli çete, kesintisiz bir şekilde zenginleşmişler.
-
13.09.2024 16:09
Erdoğan, Marmara Üniversitesi’ndeki öğrencilik yıllarının ülkenin sancılı, belki de en kaotik yıllarına denk geldiğini söyledi
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. ve 2. Etap Eğitim-Öğretim Binaları Açılış Töreni’ne katıldı.
-
11.09.2024 21:18
Ekrem İmamoğlu, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun davetlisi olarak, Zeytinburnu’nda inşa edilen Basketbol Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti
TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun davetlisi olarak, Zeytinburnu’nda inşa edilen Basketbol Gelişim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
-
06.09.2024 17:26
Erdoğan; Teknolojinin bize hükmetmesine, çocuklarımızı esir almasına izin verirsek ne kendimize ne de evlatlarımıza iyilik yapmış oluruz!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Salonu’nda düzenlenen 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni ile 5. Uluslararası Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi’ne katıldı.
-
06.09.2024 16:05
Özgür Özel: 'mevcut genel başkan talebi halinde adaydır. Diğer adaylar yüzde beş imza toplarlar. Yüzde 10’dan çoğunu toplayamazlar'
CHP Genel Başkanı Özel, İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’nda; "CHP bugün burada ikinci yüzyıl değişim kurultayımıza tüzüğümüzü değiştirmek, iktidar programımızın yazımının güçlü şekilde başlatmak üzere toplanmıştır.”
YAZARLARIMIZ