HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.04.2024 16:10
Çorlu tren katliamı davasının 20. duruşması 25 Nisan'da görülecek; Davada karar beleniyor!
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinin Sarılar köyü yakınlarında 8 Temmuz 2018'de meydana gelen, 7'si çocuk 25 kişinin hayatını kaybettiği, 317 kişinin de yaralandığı tren kazasıya ilişkin davanın karar duruşması 25 Nisan 2024 Perşembe günü görülecek.
-
23.04.2024 14:22
İBB Bakanı Ekrem İmamoğlu; '23 Nisan, Milletimize emanettir. Milletimizin her ferdine emanettir'
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ile birlikte, 104’üncü 23 Nisan kutlamaları kapsamında Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen resmi törene katıldı.
-
14.04.2024 22:45
Antalya'da yaşanan teleferik kazasında yeni gelişme: Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve 4 kişi tutuklandı
Adalet Bakanı Tunç, Antalya'daki teleferik kazasına ilişkin 14 şüpheliden 5'inin tutuklandığını, 8'i için adli kontrol kararı verildiğini, 1 kişinin serbest bırakıldığını bildirdi.
-
14.04.2024 11:39
Mansur Yavaş; Kent estetiğini bozan ve kullanışsız taksi duraklarını kaldırıyoruz, yerine modern ve esnafımız için konforlu duraklar yapıyoruz!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş; Kent estetiğini bozan ve kullanışsız taksi duraklarını kaldırıyoruz, yerine modern ve esnafımız için konforlu duraklar yapıyoruz.
YAZARLARIMIZ