HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.02.2025 10:13
İBB ve ilçe belediyeleri, kar yağışı nedeniyle kent genelinde yolların açık tutulması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor
İstanbul’un çeşitli noktalarında yoğun kar yağışı nedeniyle zaman zaman ulaşımda kısa süreli aksamalar yaşandı. Beylikdüzü, Arnavutköy, Eyüpsultan ve Başakşehir ilçelerinde tuzlama ve küreme çalışmaları yoğun bir şekilde gerçekleştirildi.
-
07.02.2025 16:34
Erdoğan, AKP İstanbul İl kongresinde konuştu; Gençler unutmayın, 2028'den sonra yeni bir İstanbul, yeni bir Türkiye inşa edeceğiz!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı kongrede, dört yıldır AKP İstanbul İl Başkanlığı görevini yürüten Osman Nuri Kabaktepe, Eski Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'e il başkanlığını devretti.
-
06.02.2025 20:46
TGC: Deprem bölgesinde habere erişim sorunu sürüyor
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti; Gazeteciler valiliklerin, belediyelerin ve birçok kamu kurumunun basın toplantısı yapmak yerine ücret ödedikleri ajanslar aracılığıyla basın bülteni ve fotoğraf gönderdiklerini, gazetecilere soru sorma şansı tanımadıklarına dikkat çekiyor.
-
06.02.2025 13:56
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 'Afet Eğitim ve Lojistik Merkezi' faaliyete geçti
ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın 2024 Seçim Vaatleri arasında, Ankara’nın afet dirençli kent hâle getirilmesi ve sorumlu olunan illere müdahale imkânlarının artırılması gerekliliğini dile getirerek duyurduğu “Afet Lojistik ve Eğitim Merkezi” faaliyete geçti.
-
06.02.2025 08:42
Ekrem İmamoğlu, AKOM önünde sabah 4.17'de yapılan 6 Şubat depremleri anmasında; Ders almak değil, böyle felaket anlarına hazır olmak zorundayız!
SONDAKİKA; TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitiren vatandaşları, 04.17’de, kar yağışı altında AKOM önünde andı.
YAZARLARIMIZ