HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.03.2025 12:33
DEM Parti sözcüsü Ayşegül Doğan: Barış ve Demokratik Toplum Çağrısı için 101 merkezde halk buluşmaları gerçekleştireceğiz!
DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Barış ve Demokratik Toplum Çağrısının en hızlı şekilde hayata geçmesi için inisiyatif almaktan kaçınmayacağız. Çağrı, demokratik siyaset kanallarının açılması ve genişlemesi içindir.
-
03.03.2025 00:51
3 Mart devrim yasalarının, halifeliğin kaldırılmasının 101. yıl dönümü
101 yıl önce bugün, 3 Mart 1924’te Halifelik, Şeriye ve Evkaf Vekâleti kaldırıldı ve Tevhidi Tedrisat (Eğitimde Birlik) Yasası kabul edildi. Bu üç yasanın kabul edilmesiyle laik Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmış oldu.
-
02.03.2025 14:04
Trump'la yaşadığı gerginlik sonrası Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'e, Avrupa zirvesi öncesi İngiltere'de sıcak karşılama
İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy'in ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray'da yaşadığı gerginliğin ardından Londra'da sıçak bir karşılama yaptı.
YAZARLARIMIZ