HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.03.2025 15:04
Azmi Karamahmutoğlu; Ümit Özdağ, bir vatansever, bir Atatürkçü ve bir Türk milliyetçisi olduğu için Cumhur İttifakı iktidarı tarafından tutuklatıldı!
Zafer Partisi Parti Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, Türkiye gündemini değerlendirdiği basın toplantısı düzenledi. Karamahmutoğlu; Genel Başkanımız yargı marifetiyle siyasetten alıkonuldu, el çektirildi. İki aydır hürriyetinden mahrum bırakılıyor.
-
13.03.2025 12:26
Gökhan Günaydın Silivri'den seslendi; Gezi'de hiç kimse ne kamu malına ne de cana zarar vermek amacıyla beraber değildi!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; Devirler değişiyor. Ama o devre tanıklık etmeye Silivri Cezaevleri Kampüsü devam ediyor. Türkiye bir gün özgürleşecek. Türkiye bir gün adalete kavuşacak!
-
13.03.2025 09:03
Azmi Karamahmutoğlu: Avrupa Birliği için sınır güvenliği var da Türkiye için neden yok?
Zafer Partisi Parti Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, Türkiye gündemini değerlendirdiği basın toplantısı düzenledi. İddianamenin geciktirilmesi, Sayın Özdağ’ın siyasi etkisini kırmaya yönelik sistematik bir girişimin parçasıdır.
-
09.03.2025 16:58
Ümit Özdağ’a Özgürlük Platformu, Silivri Cezaevi önünden seslendi: İstanbul Savcılığı’na buradan soruyoruz; İDDİANAME NEREDE?
Ümit Özdağ’a Özgürlük Platformu; Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ’ın 21 Ocak 2025 tarihinden bu yana devam eden tutukluluk halinin yasaya, hukuka ve vicdana uygun olmadığını açıkça ifade ediyoruz.
-
04.03.2025 23:32
Halk Tv'den 5 gazeteciye açılan davada sanıklar beraat etti; GYY Suat Toktaş tahliye edildi
Gazetecilere, Halk TV'de yayınlanması ve bilirkişinin ismini açıklanması iddiasıyla soruşturma başlatmıştı. Bilirkişi ile yapılan görüşmenin izinsiz yayınlanmasına ilişkin açılan davada 5 gazeteciye beraat kararı verildi. Suat Toktaş tahliye edildi.
YAZARLARIMIZ