HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.04.2024 16:00
Kemal Kılıçdroğlu'ndan YSK hakimlerine Hatay çağrısı; Hukuka sahip çıkın, Demokrasiye sahip çıkın, Adalete sahip çıkın, Sahip çıkın ki DEVLET YAŞASIN!
Kemal Kılıçdaroğlu, Bugün, koca bir şehrin #Hatay’ın iradesi üzerine karar verecek hâkimlerden, Türkiye’nin beklentisi: Hukuka sahip çıkın, Demokrasiye sahip çıkın, Adalete sahip çıkın, Sahip çıkın ki DEVLET YAŞASIN!
-
04.04.2024 15:07
AKP'li Metin Külünk'ten yöneticilere; Siz Sayın Erdoğan’ın lider ve halk bağlamında kurduğu disipline maalesef ayak uyduramadınız. Çekiliniz artık milletin yolundan!
AKP Eski Milletvekili ve İBB Aday Adayı Metin Külünk sosyal medya hesabından parti yönetimine eleştiri ve uyarılarına devam ediyor.
-
04.04.2024 11:09
CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, mazbatasını aldıktan sonra Saraçhane'de mesai arkadaşları ile buluştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da seslenen İmamoğlu, “İstanbul halkı, kendisinden önünde bekleyen onlarca dosyayı bir an önce imzalamasını ve belediyelerin önündeki engellemelerin aşılmasını bekliyor."
-
03.04.2024 14:42
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Pınarbaşı paylaşımı; 'ben milletvekiliyim' diyerek, tehditler ve küfürler savuran, hatta darp etmeye kalkan milletvekili, bu ülkedeki yozlaşmanın en acı örneği olarak karşımıza çıkmıştır!
Cumhuriyet Halk Partisinin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri'nin Pınarbaşı Belediyesi CHP'nin kazanması sonrası Hakime küfür eden ve saldıran MHP Milletvekilline tepki gösterdi.
-
03.04.2024 12:37
CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 3 Nisan 2024 Saat: 16.00'da mazbatasını alıyor
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Ekrem İmamoğlu, bugün İstanbul Çağlayan Adliyesinde saat: 16. 00'da İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alacak ve bir açıklama yapacak.
-
02.04.2024 10:10
Şamil Tayyar; İki fotoğraf arasındaki farkı bulursak derdi de buluruz dermanı da!
Uzun süredir partisine yoğun eleştirilerde bulunan eski AKP milletvekili ve yöneticisi Şamil Tayyar, Afyonkarahisar adayı ile Aile ve Sosyal Politikalardan sorumlu bakanının şatafatlı seçim aracını paylaştı.
YAZARLARIMIZ