HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
06.03.2025 10:37
Özgür Karabat: İşçi ve Emekli Büyük Kayıpta; Maaşlar Milli Gelirin Çok Altında
CHP’li Karabat, bu veriler üzerinden Bakan Şimşek’e seslenerek, “İşçinin 8.196 doları, emeklinin 10.707 doları nerede?” sorusunu yöneltti. Karabat’ın bu açıklaması, ekonomik eşitsizlik tartışmalarını yeniden gündeme taşıdı.
-
05.03.2025 11:31
Müsavat Dervişoğlu TBMM'de konuştu; Binlerce kişinin katilinin hangi sözüne inanmamızı bekliyorlar?
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Bugün, kadınları daha fazla iş hayatına katacak, şiddetten koruyacak ve eğitimde eşit fırsatlar sunacak reformlara ihtiyacımız var." dedi.
-
05.03.2025 10:00
Mevsimlik tarım işçilerinin ortalama günlük ücretleri 2024 yılında yüzde 84,2 arttı
Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre; Tarımsal işletmelerde 2024 yılında mevsimlik tarım işçilerinin günlük ücretleri bir önceki yıla göre %84,2 artarak 943 TL, sürekli tarım işçilerinin aylık ücretleri ise %95,5 artarak 26 bin 259 TL oldu.
-
04.03.2025 08:41
TBMM Genel Kurulu, Siber Güvenlik Kanunu Teklifi'nin görüşmeleri başlıyor
Türkiye Cumhuriyeti'nin siber uzaydaki milli gücünü meydana getiren unsurlarına yönelik siber saldırı gerçekleştiren veya bu saldırı neticesinde elde ettiği her türlü veriyi siber uzayda bulunduranlara 8 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası verilecek.
-
03.03.2025 12:33
DEM Parti sözcüsü Ayşegül Doğan: Barış ve Demokratik Toplum Çağrısı için 101 merkezde halk buluşmaları gerçekleştireceğiz!
DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Barış ve Demokratik Toplum Çağrısının en hızlı şekilde hayata geçmesi için inisiyatif almaktan kaçınmayacağız. Çağrı, demokratik siyaset kanallarının açılması ve genişlemesi içindir.
YAZARLARIMIZ