HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.03.2025 20:30
Özgür Özel Kadir Gecesinde Beylikdüzü'nden seslendi: 'Erdoğan. Döndü, döndü, aynı yalanları söyledi. Bu yalanları ispat edecek tek bir kanıtları yok'
Özgür Özel; Bu sofra Beylikdüzü’nün sofrası, Ekrem Başkan’ın, Murat Başkan’ın kurduğu, sizlerle paylaştığı ve 10 yıldır Kadir gecelerinde, bin aydan daha hayırlı olan bu kadir gecesinde iftarlarını sizlerle açtıkları bir sofra.
-
26.03.2025 07:42
TKP'ye 'terör örgütü' diyen CNN Türk’ten özür geldi: 'Her yalana hakkınız olduğunu mu sandınız?'
CNN Türk ekranlarında TKP’nin “terör örgütü” olarak duyurulmasının ardından Kemal Okuyan’ın açıklaması ile gazeteciler ve sosyal medya kullanıcılarından kanala gelen tepkiler üzerine CNN Türk özür diledi.
-
25.03.2025 14:20
Özgür Özel, Beşiktaş'ta MKM'de grup toplantısında konuştu; Sadece partimize değil toplumun tüm kesimlerine saldırı başlatıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; “Bugün 19 Mart başarısız darbe girişimine karşı direnişimizin tam yedinci günündeyiz. Yedi gündür Türkiye kumpasa karşı meydanlarda, sokaklarda itiraz ediyor. Milyonlar tepkisini gösteriyor."
-
25.03.2025 12:17
TGC, TGS, TÜRKYAYBİR, TYS, PEN Türkiye iktidara çağrı yaptı; Gözaltındaki gazetecileri serbest bırakın
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Sendikası, Türkiye Yayıncılar Birliği, Türkiye Yazarlar Sendikası ve PEN Yazarlar Derneği tarafından 25 Mart 2025 Salı günü saat 11.00’de Cağaloğlu’nda basın toplantısı yaptı.
-
24.03.2025 19:03
Erdoğan'dan İmamoğlu tepkisi açıklaması; Ekonomide de temelsiz ve suni bir dalgalanmaya sebep olmuştur. Mali disiplini güçlendirdik ve enflasyonu kontrol altına aldık!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
24.03.2025 14:40
CHP Sözcüsü Deniz Yücel: Vatandaşlarımızı Sindirmeye, Kriminalize Etmeye Hakkınız Yok!
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "CHP camilere" saldırıyor iddialarına yanıt vererek, "Güvenlik güçleri, Saraçhane’de toplanan, demokratik tepkisini gösteren gençleri, vatandaşlarımızı biber gazıyla ve tazyikli suyla süpürerek camiye sıkıştırmıştır."
-
23.03.2025 22:12
Özgür Özel'den Erdoğan'a; Sen mi yolsuzsun, Ekrem Başkan mı yolsuz?
CHP Genel Başkanı Özel'den Erdoğan'a; TÜİK bile enflasyonu yüzde 45 bulmuşken, yüzde 30 veren. En düşük emekli maaşına yüzde 15 zam yapacak kadar vicdansızlaşan ama kendisi doymayan, etrafını doyurmaya doymayan bir iktidar yönetiyor.
-
23.03.2025 10:05
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 'yolsuzluk' suçu iddiasıyla tutuklandı
Sondakika, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan "terör örgütüne yardım" ve "yolsuzluk" soruşturmaları kapsamında tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edilen 92 kişinin ifadeleri tamamlandı. Tutuklanma kararları gelmeye başladı.
YAZARLARIMIZ